Suport a persones i famílies

A través dels nostres centres i serveis oferim l’atenció i el suport necessaris a cada persona, així com disposem de programes i recursos per a les famílies, amb l’objectiu de facilitar la conciliació laboral, l'intercanvi d'experiències, el suport especialitzat, i contribuir a la millora de la qualitat de vida familiar i social.

Acompanyem, de forma integral i al llarg de la vida, a les persones amb discapacitat intel·lectual i amb malaltia mental.

Suport a les famílies

Els serveis que oferim a les famílies són un suport fonamental en la millora de la qualitat de vida dels familiars de les persones a qui atenem. Pretenen facilitar l’exercici dels seus drets, la conciliació familiar i laboral, la formació, l’intercanvi d’experiències, la informació i l’assessorament, amb l’objectiu de servir d’ajuda, atenció i suport familiar.

“Ha sigut un trajecte llarg, en alguns moments dur, però molt gratificant”

Josep Miquel
Pare de la GemmaJosep Miquel
Pare de la Gemma

Contacta amb AMPANS

Per fer-nos arribar les teves consultes, sol·licituds o comentaris, omple aquest formulari. Molt aviat ens posarem en contacte amb tu.

    0/ 500

    Col·labora amb AMPANS

    El suport social ha estat fonamental per l’avenç de la missió d’AMPANS, tant en l’assoliment dels projectes que milloren la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual i amb necessitats de suport, com en la sensibilització de la societat. El camí cap a la plena inclusió continua i et necessitem al costat.