Voluntariat corporatiu: per a empreses que volen créixer en valors

Empreses i RSC: valors, equip, solidaritat

Les empreses les fan les persones i les persones som sensibilitats, inquietuds, diversitat… les empreses sou doncs un col·laborador indispensable per a poder dur a terme la nostra tasca al costat de les persones amb necessitats de suport. El voluntariat corporatiu és una manera de fer junts empreses socialment responsables i conscients. Us hi apunteu?

Us oferim una experiència de voluntariat corporatiu i Team Building, compartint valors de solidaritat, cooperació i cocreació amb els vostres equips. Una jornada única de compromís social per descobrir, explorar i afiançar els valors, la superació  i la cohesió de grup, en una experiència solidària que deixarà petjada per sempre a les persones de la vostra organització. 

Empreses i RSC: valors, equip, solidaritat

Expliqueu-nos quins són els vostres objectius i necessitats, i us farem una proposta d’activitats a mida, que compartireu amb persones usuàries i educadors, amb l’objectiu de viure una experiència que transformarà la vostra visió de la discapacitat i de la plena inclusió.

Quins valors voleu treballar?

Voleu potenciar el treball en equip? Com millorar la comunicació i la confiança? Voleu fomentar una actitud positiva i de pertinença? Us ajudem a definir els valors i objectius que voleu reforçar, per viure una experiència que voldreu repetir!

Activitats a mida

Podreu triar entre un programa d’activitats de caràcter lúdic, esportiu, creatiu i de solidari, que permetrà als vostres equips compartir un temps significatiu amb les persones usuàries, aprendre d’elles, passar-ho molt bé i descobrir aspectes d’un mateix que potser desconeixia.

Organització i seguiment de la jornada

Un equip de persones coordinarà les activitats i l’operativa logística perquè tot surti tal com s’ha programat, i farem seguiment audiovisual, per deixar testimoni de la vostra jornada.

Diverses modalitats

Ens adaptem a les necessitats de la vostra organització en la durada de la jornada que pot variar en funció de la modalitat escollida:

Matinal de 9h a 14h que inclou esmorzar o opció coffee break.

Jornada completa de 9h a 16h, que inclou dinar mitjançant:

- Càtering als jardins de Comabella (Santpedor).

- Dinar al paller d’Urpina (Sant Salvador de Guardiola) o opció pícnic.

- Dinar al restaurant Canonge (Manresa).

Experiència de voluntariat corporatiu amb Stradivarius

Contacta amb AMPANS

Per fer-nos arribar les teves consultes, sol·licituds o comentaris, omple aquest formulari. Molt aviat ens posarem en contacte amb tu.

    0/ 500

    Col·labora amb AMPANS

    El suport social ha estat fonamental per l’avenç de la missió d’AMPANS, tant en l’assoliment dels projectes que milloren la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual i amb necessitats de suport, com en la sensibilització de la societat. El camí continua i et necessitem al costat. Ens hi ajudes?