Projectes comercials. Economia social per la diversitat

Amb l'objectiu d'impulsar la inclusió sociolaboral de les persones amb discapacitat intel·lectual i en situació de vulnerabilitat, emprenem projectes comercials i establiments on hi trobem un gran ventall d'oficis. Apostem per projectes basats en l'economia social, amb la finalitat de brindar oportunitats laborals justes, des de projectes ètics que busquen la plena inserció de les persones ateses.

Som productors, som elaboradors, som cambrers, pastissers, caixers, floristes i jardiners. Som la cara i el cor d’un Garden, d’un restaurant, un quiosc, dos supermercats, cinc vins i catorze formatges.

El model de Centre Especial de Treball

Un dels nostres trets d’identitat és l’emprenedoria sociolaboral, que genera oportunitats laborals de present i de futur per les persones amb discapacitat intel·lectual i amb necessitats de suport. És aquí on cobra importància el nostre servei de Centre Especial de Treball (CET) per a la plena inclusió sociolaboral.

Diversificació de serveis

La nostra aposta per la diversificació de sectors es deu en bona part a facilitar experiències laborals diverses que encaixin amb la diversitat de perfils de les persones que acompanyem.

Més enllà d’AMPANS

L’objectiu final és que adquireixin confiança en si mateixes, coneixement i experiència que els permeti defensar un lloc de treball més enllà d’AMPANS, en l’oferta laboral de les empreses del territori, i amb els suports que siguin necessaris.

"L’oportunitat que m’ha donat el Garden és única. És un treball magnífic, imagina’t treballar amb flors, amb roses, amb plantes… Estic molt agraïda."

Vitoria
Treballadora del Garden

Contacta amb AMPANS

Per fer-nos arribar les teves consultes, sol·licituds o comentaris, omple aquest formulari. Molt aviat ens posarem en contacte amb tu.

    0/ 500

    Col·labora amb AMPANS

    El suport social ha estat fonamental per l’avenç de la missió d’AMPANS, tant en l’assoliment dels projectes que milloren la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual i amb necessitats de suport, com en la sensibilització de la societat. El camí cap a la plena inclusió continua i et necessitem al costat.