Canonge Restaurant

Cuina d’il·lusions

El restaurant Canonge és un projecte ple d’il·lusió que vam engegar el 2008 al centre de Manresa, i que dona feina i ocupació a persones amb discapacitat intel·lectual. Un restaurant solidari, compromès amb les persones.

Creem oportunitats d'inserció laboral per a les persones amb discapacitat intel·lectual.

Inserció laboral Canonge

Persones que han estat formades en serveis d’hostaleria i cuina i que desenvolupen la seva tasca amb professionalitat. Un equip amb una llarga trajectòria i experiència consolidada.

Un espai acollidor per gaudir amb bona companyia

Cuina actual, amb productes frescos i de proximitat

Al Canonge us oferim una cuina actual, basada en productes de proximitat, on destaquen els arrossos i les postres que fem diàriament a l'Obrador. Un espai acollidor, ideal per les vostres reunions familiars i de feina, per dies especials i per fer el menú diari, al voltant d'una bona taula i amb la millor atenció.
La seva cuina i l'obrador, on es treballa amb productes frescos i receptes pròpies, expressen la confluència entre el territori i les persones oferint productes dels horts de Sant Benet, de Sant Fruitós i dels horts i les vinyes d'Urpina (Sant Salvador de Guardiola), on AMPANS hi té una de les seves llars d'acolliment residencial.

Canonge, molt més que un restaurant

Experiència diària

Oferim un menú diari de temporada i un espai confortable on poder-lo gaudir. Els migdies de dilluns a divendres.

Vespres i caps de setmana

Una carta pensada per ocasions especials, per compartir. Disponible els vespres i caps de setmana.

L’Obrador

Elaborem postres artesanes per llepar-se els dits! El nostre equip de pastissers és del Centre Ocupacional Canonge .

Plats de cocreació

Hem col·laborat amb xefs i restaurants d’alt prestigi com Nandu Jubany i Diego Alías o el Tickets i el Compartir. El resultat: plats de cocreació que podreu descobrir a la nostra carta.

Vins del Bages

Els vins de la DO Pla de Bages tenen un protagonisme especial al Canonge. Descobriu-los.

Centre Especial de Treball

El nostre restaurant és un Centre Especial de Treball. Persones amb discapacitat intel·lectual o física hi troben acompanyament i una feina de valor.

Contacta amb AMPANS

Per fer-nos arribar les teves consultes, sol·licituds o comentaris, omple aquest formulari. Molt aviat ens posarem en contacte amb tu.

    0/ 500

    Col·labora amb AMPANS

    El suport social ha estat fonamental per l’avenç de la missió d’AMPANS, tant en l’assoliment dels projectes que milloren la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual i amb necessitats de suport, com en la sensibilització de la societat. El camí cap a la plena inclusió continua i et necessitem al costat.