Supermercats Caprabo AMPANS

Els súpers de la bona gent

Som pioners a Catalunya en l’obertura de supermercats, franquiciats amb Caprabo, com una oportunitat laboral per a les persones amb discapacitat i en situació de vulnerabilitat. Gestionem dos supermercats a través dels quals donem visibilitat a les capacitats de les persones i la seva vàlua per treballar de cara al públic.

Gestionats per equips majoritàriament formats per persones amb diversitat funcional.

Els supermercats es consoliden com un model pioner d'integració social i de referència per al desenvolupament professional i personal de persones amb discapacitat intel·lectual i malaltia mental.

El supermercat solidari i inclusiu és un model pioner d'integració social i laboral.

Noves oportunitats per a la inclusió laboral de persones amb discapacitat intel·lectual

El 2018 assolim un nou repte d’obrir a Manresa el primer supermercat de Catalunya amb una plantilla íntegra de persones amb discapacitat, una franquícia Caprabo. Es tracta d'un projecte d'innovació social que obre noves oportunitats per a la inclusió laboral de persones amb discapacitat intel·lectual.

Amb l’experiència del primer, l’any següent, el 2019, inaugurem el segon supermercat per seguir creant llocs de treball adaptats a persones amb especials dificultats. Impulsem, a través del contacte directe amb el públic, la visibilitat d’un col·lectiu de persones amb capacitats i aptituds.

Aquests supermercats solidaris són una aposta per l'economia social i solidària. Estem molt orgullosos de la seva gestió.

Els nostres supermercats inclusius

Dos supermercats

A Manresa: al Carrer Barcelona i al carrer Pompeu Fabra.

De dilluns a diumenge

Estem oberts de dilluns a dissabte, i també els matins de diumenge, per donar un millor servei als nostres clients.

Centre Especial de Treball

Els nostres Caprabo són Centres Especials de Treball (CET). Vint-i-cinc persones amb discapacitat intel·lectual hi troben una feina adaptada a les seves necessitats i una ocupació de valor.

Locals amplis i ben cuidats

Superfícies comercials àmplies i còmodes: de 278m2 i 500m2.

Més de 4.000 productes

Una àmplia varietat de productes d'alimentació, frescos i de proximitat. Podreu trobar-hi productes AMPANS!

Quan tens una discapacitat sembla que el món t’arracona i et diu que no pots treballar. Aquí m’he tornat a sentir valorada.

Roser Romero
Encarregada Caprabo AMPANS

El súper de la bona gent


Un projecte que neix amb la voluntat de crear oportunitats per a les persones amb discapacitat. Una manera de demostrar que som capaços de fer tot allò que ens proposem.

Contacta amb AMPANS

Per fer-nos arribar les teves consultes, sol·licituds o comentaris, omple aquest formulari. Molt aviat ens posarem en contacte amb tu.

    0/ 500

    Col·labora amb AMPANS

    El suport social ha estat fonamental per l’avenç de la missió d’AMPANS, tant en l’assoliment dels projectes que milloren la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual i amb necessitats de suport, com en la sensibilització de la societat. El camí cap a la plena inclusió continua i et necessitem al costat.