Centre Especial de Treball (CET)

AMPANS crea oportunitats d’inserció laboral. Treball digne i de valor per a les persones amb discapacitat intel·lectual i del desenvolupament, diversitat funcional, discapacitat física, sensorial o malaltia mental. Com a empresa de treball protegit, oferim treball productiu i remunerat adaptat, i ens assegurem que cada persona rep els suports que s’adapten a les seves necessitats.

La plena inclusió sociolaboral passa pel dret a un treball digne i de valor. Des dels nostres serveis laborals integrals acompanyem les persones amb necessitats de suport en la seva etapa professional.

AMPANS crea el 1969 el Centre Especial de Treball (CET) per generar oportunitats d'ocupació per a persones amb discapacitat, a través d'un treball productiu i adaptat. La seva finalitat és la creació de llocs de treball estables, ajustats a la realitat del mercat i orientats a la integració de les persones amb discapacitat."Aquesta actuació està impulsada i subvencionada pel Departament d'Empresa i Treball i finançada pel Fons Social Europeu com a part de la resposta de la Unió Europea a la pandèmia de COVID-19."

Les seccions del Centre Especial de Treball

Servei de jardineria

Aportem solucions en jardineria i ecologia ambiental basades en criteris de qualitat, eficiència i sostenibilitat, tant per a empreses i administracions públiques com per a particulars.

Servei de neteja i bugaderia

Servei flexible, àgil i eficient pensat per a oferir entorns nets, higiènics i segurs amb la màxima qualitat i amb processos de neteja respectuosos amb el medi ambient.

Serveis a la indústria

Solucions en processos productius de manipulació, muntatge i verificació de producte a les instal·lacions d’AMPANS o integrats a la línia productiva de l’empresa.

Enclavaments

Un grup de treballadors del Centre Especial de Treball d'AMPANS (CET) supervisat per un monitor, es desplaça a les instal·lacions de l’empresa per realitzar una feina determinada.

Serveis de consergeria

Oferim un servei integral de consergeria i atenció al client a través d’un equip de professionals formats internament per desenvolupar tasques específiques.

Serveis de medi ambient

Gestionem, per concurs públic del Consorci del Bages per a la gestió de residus, 13 deixalleries fixes i 3 deixalleries mòbils.

Garden AMPANS

Un centre de jardineria i floristeria compromès amb les persones.

Formatges Muntanyola

Elaborem catorze varietats exquisides de formatge artesà de cabra, búfala, vaca i ovella.

Vins Urpina

Elaborem vins solidaris de la D.O. Pla de Bages, una explosió de colors, aromes i sabors.

Restaurant Canonge

Un espai acollidor, de cuina actual i de proximitat, al centre de Manresa.

Supermercats Caprabo

Dos supermercats gestionats íntegrament persones amb discapacitat: un projecte pioner d’innovació social.

Quiosc

Venem diaris, revistes i articles de regal a l'Hospital de Sant Joan de Déu de Manresa.

Un equip multidisciplinari acompanya les persones treballadores del Centre Especial de Treball

Un equip multidisciplinari du a terme les tasques de suport personalitzades, adreçades a tots els treballadors i treballadores dels centres especials de treball. Tasques que engloben des de la formació en hàbits i habilitats laborals, fins a la millora del nivell d'autonomia personal i social:

 • Suport als treballadors en l'adaptació al lloc de treball
 • Monitoratge en el lloc de treball
 • Formació permanent relacionada amb el lloc de treball
 • Formació en àmbits d’especialització
 • Suport psicològic i social
 • Suport a les famílies

Estimo la meva feina

Persones treballadores dels diversos serveis laborals, expliquen què significa la feina per a les seves vides

Contacta amb AMPANS

Per fer-nos arribar les teves consultes, sol·licituds o comentaris, omple aquest formulari. Molt aviat ens posarem en contacte amb tu.

  0/ 500

  Col·labora amb AMPANS

  El suport social ha estat fonamental per l’avenç de la missió d’AMPANS, tant en l’assoliment dels projectes que milloren la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual i amb necessitats de suport, com en la sensibilització de la societat. El camí continua i et necessitem al costat. Ens hi ajudes?