Quiosc Solidari

Gestionem un quiosc a l'Hospital de Sant Joan de Déu de Manresa, fruit d’un conveni de col·laboració amb la Fundació Althaia on persones amb discapacitat intel·lectual i física s'ocupen de la venda de diaris, revistes i articles de regal.

El projecte es basa en els valors de l'economia social i solidària. Un projecte social que dona visibilitat i garanteix la plena inclusió laboral a persones amb discapacitat intel·lectual i física.

Un quiosc inclusiu

A l’Hospital Sant Joan de Déu

Som a la planta -1 de l’Hospital Sant Joan de Déu de Manresa, a l’entrada principal. Carrer del Dr. Joan Soler, n.1-3

Diaris, revistes, regals…

Hi trobareu tots els articles i serveis propis d'un quiosc: diaris, revistes, articles regal, gormanderies, snacks, articles d’higiene personal, plantes i flors que ens porten del Garden…

Centre Especial de Treball

El quiosc forma part del Centre Especial de Treball (CET) on persones amb discapacitat intel·lectual troben acompanyament i una feina de cara al públic i amb valor.

Contacta amb AMPANS

Per fer-nos arribar les teves consultes, sol·licituds o comentaris, omple aquest formulari. Molt aviat ens posarem en contacte amb tu.

    0/ 500

    Col·labora amb AMPANS

    El suport social ha estat fonamental per l’avenç de la missió d’AMPANS, tant en l’assoliment dels projectes que milloren la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual i amb necessitats de suport, com en la sensibilització de la societat. El camí cap a la plena inclusió continua i et necessitem al costat.