Projectes Socials

Projectes inclusius, projectes col·laboratius i projectes europeus

La innovació, el coneixement i la recerca són fonamentals per avançar en la millora de la qualitat de vida de les persones. Per això, impulsem i participem de programes i projectes d'àmbit local, estatal i europeu per a la millora d'oportunitats de les persones amb discapacitat intel·lectual i necessitats de suport especial.

Projectes europeus

Com a membres de l’Assemblea General d’ARFIE (Association de Recherche et de Formation sur l’Insertion en Europe), participem en diversos programes d’àmbit europeu que treballen per la millora d’oportunitats socials i laborals de les persones amb discapacitat intel·lectual i amb necessitats especials de suport, amb una mirada global des del continent europeu.

Projectes europeus

Avancem conjuntament cap a la plena inclusió

Projectes socials inclusius, col·laboratius, i europeus: nous reptes, noves visions

La participació activa en diferents projectes, nacionals i internacionals, ens permet accedir a noves maneres de consolidar la nostra proposta i d’assolir el nostre objectiu: la plena inclusió de les persones amb discapacitat intel·lectual, malaltia mental i en risc d'exclusió social. Gràcies a projectes europeus i col·laboratius accedim a reptes que ens empenyen a perfeccionar la nostra manera de fer, a través de l'intercanvi d’idees i visions.

Col·labora amb AMPANS

El suport social ha estat fonamental per l’avenç de la missió d’AMPANS, tant en l’assoliment dels projectes que milloren la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual i amb necessitats de suport, com en la sensibilització de la societat. El camí cap a la plena inclusió continua i et necessitem al costat.