Empreses per a la inserció laboral i social

Un dels nostres principals trets identitaris és l'emprenedoria en economia social i l’amplitud de serveis i sectors laborals en els quals actuem, amb l’objectiu de generar llocs de treball per a les persones amb discapacitat intel·lectual, malaltia mental i en risc d’exclusió que acompanyem.

L'aposta per la diversificació de sectors ens permet oferir una resposta integral a les empreses del territori, esdevenint un proveïdor únic amb màxima especialització.

Selecció de persones i formació


AMPANS Inserció Laboral som un Centre de Formació acreditat i homologat pel SOC des d’on oferim formació a mida per a l’empresa i impulsem la formació DUAL amb contractes de formació i aprenentatge.

Mitjançant el Servei d’Inserció Laboral acompanyem a les empreses en el procés de selecció de personal segons els requeriments del lloc de treball.

Serveis laborals


Amplitud de serveis laborals que oferim a les empreses, amb rendiment i resultats, fiables, àgils i de qualitat. Avalats amb els segells en gestió de Qualitat ISO 9001 i Excel·lència Europea EFQM 500+, de Gestió Ambiental ISO 14001 i Seguretat i Salut en el treball OSHAS 18001.

Projectes comercials


Emprenem projectes i establiments comercials en un ampli ventall de sectors i oficis, des d’agroalimentaris, vitivinícoles i artesanals, passant per serveis de restauració o botigues, amb l'objectiu de crear oportunitats laborals i fer visible les capacitats.

"Sempre hem cregut que la diversitat ens enriqueix com a equip."

Josep Esquius - Human Resources Manager
Maxion Wheels España SL

Jornades de voluntariat corporatiu

Activitats de voluntariat corporatiu i team building compartides amb persones usuàries de l’entitat, per fomentar la solidaritat, la inclusió i el compromís entre les persones del vostre equip.

Contacta amb AMPANS

Per fer-nos arribar les teves consultes, sol·licituds o comentaris, omple aquest formulari. Molt aviat ens posarem en contacte amb tu.

    0/ 500

    Col·labora amb AMPANS

    El suport social ha estat fonamental per l’avenç de la missió d’AMPANS, tant en l’assoliment dels projectes que milloren la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual i amb necessitats de suport, com en la sensibilització de la societat. El camí cap a la plena inclusió continua i et necessitem al costat.