Formatges Muntanyola

Sabors que il·lusionen
Formatges Muntanyola elabora varietats exquisides de formatge artesà de cabra, búfala, vaca i ovella des de Ca l'Urpina, una finca situada a raser del Massís de Montserrat i que forma part del projecte social de la nostra fundació.

Un projecte que ofereix oportunitats i reconeixement social a partir de l’elaboració de formatges.

Continuant el mestratge dels seus fundadors, mantenint el prestigi i la qualitat dels seus orígens.

Seguint amb els processos manuals d'elaboració artesanal

El 2014 ens iniciem al món dels formatges artesanals de la mà de la formatgeria Muntanyola, que passarà a ser propietat d’AMPANS aquell mateix any. Amb els coneixements dels seus mestres fundadors i el nou talent incorporat, hem anat sumant premis i reconeixements a les nostres varietats com les Medalles d’Or, Plata i Bronze al World Cheese Awards, el Gourmet Quesos i els Premis Làctium.

Els nostres formatges

14 formatges

14 delicioses varietats de formatge. Blaus, tendres curats, semicurats, amb pebre, amb herbes… Per a tots els gustos.

4 varietats de llet

Treballem amb quatre varietats de llet: de cabra, de búfala, de vaca i d’ovella. Totes elles de productors de proximitat o de ramat propi.

Ramat propi

Les nostres cabres viuen i pasturen a la finca Urpina, a Sant Salvador de Guardiola, on també hi tenim l’obrador.

Centre Especial de Treball

La formatgeria Muntanyola és un Centre Especial de Treball on treballen 12 professionals, entre els quals persones amb discapacitat intel·lectual o física.

Fets sense pressa

Elaborem formatge de forma artesanal, en equip i sense pressa. Aconseguim formatges bons, solidaris i de qualitat.

Premis i reconeixement internacional

Hem aconseguit mantenir el prestigi dels seus orígens, la qualitat artesanal i el reconeixement en premis nacionals i internacionals al World Cheese Awards, el Gourmet Quesos i els Premis Làctium.

Generant oportunitats d’inserció laboral

La nostra formatgeria dona feina a persones amb discapacitat intel·lectual i física, malaltia mental o situació de vulnerabilitat, que gràcies a una ocupació digna i de qualitat poden fer realitat el seu projecte de vida. Elaborem formatges solidaris i amb valor social funcionant com a Centre Especial de Treball.

“Un tros del Pla de Bages, unes gotes de saviesa i un pessic d'il.lusions”

La nostra història, el nostre relleu i el nostre entorn fan que els formatges Muntanyola s’impregnin d’una màgia especial.

Contacta amb AMPANS

Per fer-nos arribar les teves consultes, sol·licituds o comentaris, omple aquest formulari. Molt aviat ens posarem en contacte amb tu.

    0/ 500

    Col·labora amb AMPANS

    El suport social ha estat fonamental per l’avenç de la missió d’AMPANS, tant en l’assoliment dels projectes que milloren la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual i amb necessitats de suport, com en la sensibilització de la societat. El camí cap a la plena inclusió continua i et necessitem al costat.