Ecommerce

Les nostres decisions de compra influeixen en els models de consum. Si voleu impulsar un model responsable i sostenible, a la nostra botigua inclusiva hi trobareu una àmplia varietat de productes gamb valor social que donen una ocupació de valor a persones amb discapacitat o en situació de vulnerabilitat. Una aposta per la plena inclusió i la diversitat.

Les teves accions de consum tenen molt poder. A través de l’economia social aconseguim generar oportunitats laborals i de suport per a persones en risc d’exclusió com un mitjà d’inclusió, una forma de treballar capacitats i d’aprendre.

Contacta amb AMPANS

Per fer-nos arribar les teves consultes, sol·licituds o comentaris, omple aquest formulari. Molt aviat ens posarem en contacte amb tu.

    0/ 500

    Col·labora amb AMPANS

    El suport social ha estat fonamental per l’avenç de la missió d’AMPANS, tant en l’assoliment dels projectes que milloren la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual i amb necessitats de suport, com en la sensibilització de la societat. El camí cap a la plena inclusió continua i et necessitem al costat.