Treballa amb nosaltres

Sentir que participes d’un gran projecte social. Treballar per millorar la vida de moltes persones. Treballar per un projecte que aporta valor social i humà. Desenvolupa el teu talent en una organització professional, compromesa i responsable, i on trobaràs oportunitats per assolir una sòlida i diversificada trajectòria professional.

Si vols formar part d’una entitat amb compromís social, d’un projecte consolidat, envia’ns la teva candidatura i inscriu-te a les ofertes de feina i/o a la borsa de treball. Acompanya i dona suport a persones amb diversitat intel·lectual.

Els valors a AMPANS

Formar part del nostre equip vol dir contribuir a fer realitat la missió d’una entitat que treballa per a les persones.
Busquem professionals amb qui treballar en favor d’una societat més justa i amable; persones de diferents perfils i disciplines, que comparteixen uns mateixos valors que ens inspiren:

Un lloc per a tu

Créixer com a professional i formar part d’un gran projecte que aporta valor a la societat.

Montse Pulido

Borsa de pràctiques

Si estàs estudiant i vols fer pràctiques amb nosaltres, inscriu-te i ens posarem en contacte amb tu. Som un gran equip de professionals que t’acompanyarem i t’orientarem en el teu procés d’aprenentatge.

Col·labora amb AMPANS

El suport social ha estat fonamental per l’avenç de la missió d’AMPANS, tant en l’assoliment dels projectes que milloren la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual i amb necessitats de suport, com en la sensibilització de la societat. El camí cap a la plena inclusió continua i et necessitem al costat.