Escola d’estiu i casals d’infants i joves

L'Escola d'estiu ofereix activitats d'oci infantil i juvenil a infants i joves amb discapacitat intel·lectual. De juny a juliol en horari de matins, es fan tallers de piscina, manualitats, excursions, jocs i esports. 

Es tracta d’un casal d’estiu inclusiu que centra el seu programa d’activitats en eixos d’animació i projectes que s’adapten a les capacitats i necessitats de cada participant, així com del grup del qual formarà part.

AMPANS ofereix als alumnes i a les famílies que ho desitgin la possibilitat d’aquest servei l’esplai a les mateixes instal·lacions de la EEE Jeroni de Moragas, a Santpedor. L’Escola d’estiu té una durada de 4 setmanes, iniciant sempre l’última setmana de juny, després de Sant Joan.  

Podeu trobar més informació i accés a les inscripcions a l’escola d’estiu la web de l'Escola d’Educació Especial Jeroni de Moragas.

Contacta amb AMPANS

Per fer-nos arribar les teves consultes, sol·licituds o comentaris, omple aquest formulari. Molt aviat ens posarem en contacte amb tu.

    0/ 500

    Col·labora amb AMPANS

    El suport social ha estat fonamental per l’avenç de la missió d’AMPANS, tant en l’assoliment dels projectes que milloren la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual i amb necessitats de suport, com en la sensibilització de la societat. El camí cap a la plena inclusió continua i et necessitem al costat.