"Artistes", el nou programa de TV3 que es podrà veure a la tardor i que aposta per donar veu a artistes amb capacitats diverses.

Aquest projecte, produit per Youplanet i Bah!Studios, es va iniciar entre aquesta darrera productora local i AMPANS, després de conèixer alguns dels projectes que emprenem en l’àmbit de la cultura, l’art, la creativitat... el programa crea una experiència basada sobre l’art que afavoreix la conversa, la diversitat d’opinions, la sensibilitat... que generen diverses obres d’art de referència, i uneix artistes amb diversitat intel·lectual i amb trastorns de salut mental que, a través de l’art, expressen tot el seu talent creatiu. Artistes d’AMPANS i cares conegudes dels espectadors es trobaran per compartir les seves passions, les seves formes de crear i de treballar, les seves trajectòries...

L'art no entén de discapacitats. L'art és l'habilitat de crear, expressar i reproduir allò que és material o immaterial, que veiem o imaginem, i que convertim en matèria, imatge, so, expressió corporal o altres formes de creació.

Una nova mirada

Al llarg dels capítols viurem el plaer per l’art, una oportunitat per reaprendre la història de l’art i tornar a descobrir les obres més icòniques de la nostra cultura amb una mirada i una perspectiva noves. En aquest projecte hi apareixen totes les disciplines artístiques: la fotografia, la pintura, la música, el teatre musical, el ballet, o fins i tot, el beat-box.

L'origen de la idea

Aquest projecte va néixer quan l’equip del programa va visitar el Centre Ocupacional Les Bases de la Fundació AMPANS, on es troba L’Art de Viure, el taller artístic inclusiu. En aquest espai, l’equip de You Planet va quedar impactat per les peces exposades i la capacitat dels autors, que desprenien una forta personalitat.

Contacta amb AMPANS

Per fer-nos arribar les teves consultes, sol·licituds o comentaris, omple aquest formulari. Molt aviat ens posarem en contacte amb tu.

    0/ 500

    Col·labora amb AMPANS

    El suport social ha estat fonamental per l’avenç de la missió d’AMPANS, tant en l’assoliment dels projectes que milloren la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual i amb necessitats de suport, com en la sensibilització de la societat. El camí continua i et necessitem al costat. Ens hi ajudes?