"Artistes", el programa de TV3 que aposta per donar veu a artistes amb situació de discapacitat.

Aquest projecte, produit per Youplanet i Bah!Studios, és una creació que vol compartir l’experiència de l’art unint artistes amb discapacitat intel·lectual i trastons de salut mental amb per persones conegudes pels espectadors. Es trobaran per compartir les seves passions, les seves formes de crear i de treballar, i les seves trajectòries.

L'art no entén de discapacitats. L'art és l'habilitat de crear, expressar i reproduir allò que és material o immaterial, que veiem o imaginem, i que convertim en matèria, imatge, so, expressió corporal o altres formes de creació.

Una nova mirada

Al llarg dels capítols viurem el plaer per l’art, una oportunitat per reaprendre la història de l’art i tornar a descobrir les obres més icòniques de la nostra cultura amb una mirada i una perspectiva noves. En aquest projecte hi apareixen totes les disciplines artístiques: la fotografia, la pintura, la música, el teatre musical, el ballet, o fins i tot, el beat-box.

L'origen de la idea

Aquest projecte va néixer quan l’equip del programa va visitar el Centre Ocupacional Les Bases de la Fundació AMPANS, on es troba L’Art de Viure, el taller artístic inclusiu. En aquest espai, els visitants van quedar impactats per les peces exposades, que desprenien una forta personalitat.

Contacta amb AMPANS

Per fer-nos arribar les teves consultes, sol·licituds o comentaris, omple aquest formulari. Molt aviat ens posarem en contacte amb tu.

    0/ 500

    Col·labora amb AMPANS

    El suport social ha estat fonamental per l’avenç de la missió d’AMPANS, tant en l’assoliment dels projectes que milloren la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual i amb necessitats de suport, com en la sensibilització de la societat. El camí continua i et necessitem al costat. Ens hi ajudes?