Pràctiques amb AMPANS

Hem establert convenis de col·laboració per facilitar pràctiques d’estudiants amb universitats, centres formatius i centres educatius, amb la voluntat d’ajudar a formar els futurs professionals dels nostres àmbits d’actuació, i alhora per fer aflorar el talent i la captació de professionals que vulguin participar del nostre projecte.

Pràctiques Laborals: descobreix la teva vocació

Contribuïm al desenvolupament dels futurs professionals


Entre els valors que ens identifica, n’hi ha quatre que ens inspiren en el més essencial de la nostra tasca i que els nostres professionals han d’incorporar des de la base de tota la seva actuació: l’amabilitat, el compromís, la professionalitat i el respecte. Aquests són valors fonamentals que defineixen les nostres polítiques de persones i que han d’estar presents en tots els àmbits d’actuació. Promovem relacions que es regeixen per un estil de fer, marcat per aquests valors, i això també inclou aquelles persones que s’incorporen als diversos centres, serveis i departaments com a estudiants en pràctiques o becaris de l’entitat.

Convenis de col·laboració

Ajudem a formar els futurs professionals dels nostres àmbits d’actuació

Hem establert convenis de col·laboració per facilitar pràctiques d’estudiants amb universitats, centres formatius i centres educatius, amb la voluntat d’ajudar a formar els futurs professionals dels nostres àmbits d’actuació, i alhora per fer aflorar el talent i la captació de professionals que vulguin participar del nostre projecte.

Tenim convenis amb centres universitaris, formatius i educatius de les comarques de la Catalunya central, però també de la resta del país, especialment en aquelles disciplines que toquen directament la nostra missió, l’atenció a persones amb discapacitat intel·lectual i del desenvolupament, i amb necessitats de suport.

Àrees com educació especial, treball social, psicologia, psicopedagogia, logopèdia, fisioteràpia o atenció a la dependència, entre altres.

Què aportem als estudiants en pràctiques?

 • Coneixement en els àmbits professionals en els quals us esteu formant, posant en pràctica els continguts teòrics que doneu a l’aula.
 • Viure el dia a dia d’un projecte consolidat dins l’àmbit de tercer sector social i el desenvolupament dels equips professionals.
 • Entendre des de l’experiència, el significat de la diversitat i de la inclusió, i els valors que aporta la nostra tasca a la societat.
 • Creixement personal i professional per descobrir la vostra vocació i a què us voleu dedicar en el futur.
 • La possibilitat d’entrar a formar part de la borsa de treball de l’entitat o la incorporació en plantilla si l’experiència i l’interès flueix per ambdues parts.

Qui pot fer les pràctiques a AMPANS?

Les poden sol·licitar tots aquells estudiants que estiguin formant-se en els àmbits de la nostra actuació:

 • Estudiants de grau universitari, màster i postgrau de les diverses disciplines del nostre sector (educació especial, treball social, psicologia, psicopedagogia, logopèdia, fisioteràpia).
 • Cicles formatius d’Atenció a la Dependència, Animació Sociocultural.
 • Estada a l’Empresa, de primer de Batxillerat.

L’amplitud de sectors sociolaborals en els quals treballa AMPANS també obre les portes a serveis transversals en departaments com: Informàtica, Persones, Riscos Laborals, Medi Ambient, Qualitat, Comunicació, etc.

Només cal que si hi esteu interessats feu sol·licitud a través de la Borsa de Pràctiques.

Apunta’t a la borsa de pràctiques

En tres passes estaràs apuntat a la borsa de pràctiques

  • 1

  • 2

  • 3

  Contribuir al desenvolupament dels futurs professionals, també forma part de la nostra responsabilitat


  AMPANS

  Col·labora amb AMPANS

  El suport social ha estat fonamental per l’avenç de la missió d’AMPANS, tant en l’assoliment dels projectes que milloren la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual i amb necessitats de suport, com en la sensibilització de la societat. El camí continua i et necessitem al costat. Ens hi ajudes?