Tornar

Programa Singulars Bages Jove Inserlab 4.0

AMPANS, CIO, Centre de Formació Pràctica Lacetània i Joviat

AMPANS Activa

Detalls del curs

Edat

De 16 a 29 anys

Situació laboral

Situació d’atur o millora d’ocupabilitat

Tipus de formació

Certificat de professionalitat

Itinerari formatiu

Curs de fabricació mecànica + Curs en fonaments en robòtica / Curs d’auxiliar en cuina + Curs en fonaments en robòtica.

Model formatiu

Teòric i pràctic, amb pràctiques a l’empresa. Amb aquest projecte es generen sinergies entre sectors tradicionals com a hostaleria i mecànica, i innovadores, com la Indústria 4.0. L'objectiu és formar nous professionals amb capacitats per cobrir futures demandes del mercat i fomentar el talent dels joves.

Servei d’inserció laboral

Aquest curs forma part del nostre servei d’orientació i inserció laboral.

Contingut didàctic

CERTIFICAT DE PROFESSIONALITAT “OPERACIONS AUXILIARS DE FABRICACIÓ MECÀNICA” (480 HORES)

Curs de fabricació mecànica especialitzat en Indústria 4.0. Mitjançant una formació homologada, podràs treballar realitzant operacions bàsiques de fabricació, així com cooperar i donar assistència en els processos de mecanització, muntatge i fundició automatitzats, seguint criteris de qualitat, seguretat i respecte al medi ambient. Amb pràctiques en empreses!

CERTIFICAT DE PROFESSIONALITAT “OPERACIONS BÀSIQUES D’AUXILIAR DE CUINA” (390 HORES)

Curs d’auxiliar de cuina especialitzat en hoteleria i restauració. Mitjançant una formació homologada, podràs treballar preelaborant aliments, preparant i presentant elaboracions culinàries senzilles i assistir en la preparació d'elaboracions més complexes com a auxiliar de cuina. Amb pràctiques en empreses!

FORMACIÓ EN FONAMENTS DE ROBÒTICA (50 HORES)

Curs de robòtica on podràs adquirir coneixements bàsics de programació i posada en marxa d’un robot.

CURS D'EDUCACIÓ EMOCIONAL (20 HORES)

Rebràs una formació que et permetrà obtenir una millora curricular no només basada en l’adquisició de coneixements teòrics i tècnics, sinó que també amb aquells aspectes relacionats amb el perfil competencial, les habilitats de relació amb l’entorn i la gestió emocional. Aspectes altament valorats per les empreses del territori.

Què és el Programa Singulars?

L’objectiu dels Projectes Singulars és reforçar l’ocupabilitat de les persones joves no ocupades i no integrades en els sistemes d’educació o formació, mitjançant la realització d'actuacions encabides en el que determina el Pla Nacional d'Implementació de la Garantia Juvenil.

El Programa Singulars Bages Jove Inserlab 4.0 ofereix un model de formació ocupacional a joves amb en situació de vulnerabilitat, que han deixat els estudis de forma prematura o no troben feina, amb la finalitat de millorar la seva ocupabilitat i les seves competències professionals. A través de l’acompanyament formatiu i d’orientació, treballem per una major inserció laboral. Dins d'aquest programa subvencionat, es proposen accions de formació professional, així com d'orientació laboral a través d’un tutor/a que ofereix servei d'acompanyament als joves. L'objectiu és que aquests joves s'insereixin al món laboral i/o que retornin al sistema educatiu mitjançant una metodologia pràctica i vivencial de formació segons el seu perfil.

En aquest programa donem formació a joves de 16 a 29 anys que volen formar-se com a ajudants de cuina, en el sector de la indústria 4.0 a través de mòduls de robòtica, impressió 3D, realitat augmentada i realitat virtual.

Entitats col·laboradores

Organitza

Amb el suport de:

Apunta't al programa

En 3 passos estaràs apuntat al programa

  • 1

  • 2

  • 3

  Previ

  Projecte subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, el Ministeri de Treball i Economia Social i el Fons Social Europeu en el marc de la iniciativa d’Ocupació Juvenil, d’acord amb els Projectes Singulars de Garantia Juvenil, regulat per l’ordre TSF/3520/2019 i modificada per l’Ordre EMT/194/2021, de 15 d’octubre.

  Cursos i formació relacionada

  Veure tots els cursos