Tornar

Programa Singulars “Jove, viu una experiència singular!”

GENER 2022 - OCTUBRE 2022

AMPANS

AMPANS Activa

Detalls del curs

Edat

De 16 a 29 anys

Requisits

Certificat de discapacitat, inscrits al SOC, inscrits a Garantia Juvenil

Tipus de formació

Programa orientació laboral i inserció

Itinerari formatiu

Administració i recepció

Model formatiu

Teòric i pràctic. Tant la formació a mesura que s'ofereix com l'itinerari d'orientació laboral i acompanyament a la inserció, estan pensats per adaptar-se a les necessitats i interessos de cada jove. S'utilitzarà una metodologia dinàmica i vivencial, amb un enfocament eminentment pràctic i amb la possibilitat de fer pràctiques a empreses del sector.

Servei d’inserció laboral

Aquest curs forma part del nostre servei d’orientació i inserció laboral

Contingut didàctic

Operacions auxiliars en el departament d'administració i recepció (280 hores)

Curs d’administració i recepció homologat especialitzat en la distribució, reproducció i transmissió de la informació i documentació. Realització de tràmits elementals de verificació de dades i documents a requeriment de tècnics. Amb possibilitat de realitzar pràctiques.

Activitats bàsiques d'atenció al client (150 hores)

Curs d’atenció al client especialitzat en el tracte directe al públic, la comunicació oral i escrita a l’empresa i la recopilació i gestió de dades. Amb possibilitat de realitzar pràctiques.

Què és el Programa Singulars?

L’objectiu dels Projectes Singulars és reforçar l’ocupabilitat de les persones joves no ocupades i no integrades en els sistemes d’educació o formació, mitjançant la realització d'actuacions encabides en el que determina el Pla Nacional d'Implementació de la Garantia Juvenil.

El Programa Singulars “Jove, viu una experiència singular!” ofereix un model de formació ocupacional a joves amb diversitat funcional, amb la finalitat de millorar la seva ocupabilitat i les seves competències professionals. A través de l’acompanyament formatiu i d’orientació, treballem per una major inserció laboral. Aquest programa formatiu subvencionat per a joves se centra en coneixements professionals orientats al departament d'administració, recepció i atenció al client.

Entitats col·laboradores

Amb el suport de:

Apunta't al programa

En 3 passos estaràs apuntat al programa

  • 1
  • 2
  • 3
  Previ

  Aquest projecte està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, el Ministeri de Treball, Migracions i Seguretat Social i el Fons Social Europeu en el marc de la Iniciativa d’Ocupació Juvenil, d’acord els Projectes Singulars de Garantia Juvenil, regulat per l’Ordre TSF/142/2018

  Cursos i formació relacionada

  Veure tots els cursos