El 2014 ens iniciem al món dels formatges artesanals de la mà de la formatgeria Muntanyola, que passarà a ser propietat d’AMPANS aquell mateix any. Amb els coneixements dels seus mestres fundadors i el nou talent incorporat, hem anat sumant premis i reconeixements a les nostres varietats com les Medalles d’Or, Plata i Bronze al World Cheese Awards, el Gourmet Quesos i els Premis Làctium.
13 delicioses varietats de formatge. Blaus, tendres curats, semicurats, amb pebre, amb herbes… Per a tots els gustos que pots adquirir a AMPANS market.
Treballem amb quatre varietats de llet: de cabra, de búfala, de vaca i d’ovella. Totes elles de productors de proximitat o de ramat propi.
Les nostres cabres viuen i pasturen a la finca Urpina, a Sant Salvador de Guardiola, on també hi tenim l’obrador.
La formatgeria Muntanyola és un Centre Especial de Treball on treballen 12 professionals, entre els quals persones amb discapacitat intel·lectual o física.
Elaborem formatge de forma artesanal, en equip i sense pressa. Aconseguim formatges bons, solidaris i de qualitat.
Hem aconseguit mantenir el prestigi dels seus orígens, la qualitat artesanal i el reconeixement en premis nacionals i internacionals al World Cheese Awards, el Gourmet Quesos i els Premis Làctium.
La nostra formatgeria dona feina a persones amb discapacitat intel·lectual i física, malaltia mental o situació de vulnerabilitat, que gràcies a una ocupació digna i de qualitat poden fer realitat el seu projecte de vida. Elaborem formatges solidaris i amb valor social funcionant com a Centre Especial de Treball.
Veure mésEl suport social ha estat fonamental per l’avenç de la missió d’AMPANS, tant en l’assoliment dels projectes que milloren la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual i amb necessitats de suport, com en la sensibilització de la societat. El camí cap a la plena inclusió continua i et necessitem al costat.