Vam tornar a omplir de roses, les residències de Gent Gran de Manresa i comarca

 

Ens esperaven amb il·lusió i ho vam notar moltíssim. Gràcies a les empreses que ho fan possible!

Un any més, i ja en van 3,  vam celebrar Sant Jordi d’una manera molt especial, entregant en mà les roses més vermelles i boniques de Sant Jordi a les persones de les residències de la Gent Gran. Ho vam fer amb un gran equip de persones usuàries en col·laboració amb les empreses del territori, que un any més es van sumar a aquesta iniciativa dels nois i noies, que participen de les activitats comunitàries impulsades des del servei de centre ocupacional.

És pràcticament indescriptible explicar l’emoció que viuen  uns i altres amb aquesta iniciativa, i és un dia molt esperat per uns i altres.  Va ser una  jornada molt especial per apropar i viure amb molta dedicació i tendresa, la diada a la gent gran i posar en valor la feina de les persones amb discapacitat intel·lectual i amb necessitats de suport.  Els nois i noies d’AMPANS van ser els encarregats d’entregar les roses als avis, juntament amb una felicitació feta a mà per les persones usuàries del centre ocupacional l’Art de Viure, on també participen persones usuàries dels serveis assistencials de l’entitat.

Repartits en diversos  equips van omplir de roses vermelles més d’una vintena de residències, casals i centres de dia de la gent gran.

Les roses es van repartir a les residències de: La Fonts dels Capellans, Residència Sant Andreu, Residència Montblanc, Mutuam Manresa, Sagrada Família, Valldaura i Centre de Dia Sant Francesc, a Manresa; residència Sant Bernat de Sallent i Bellrepòs de Súria. Residència municipal d’avis de Sant Fruitós de Bages, l’Atzavara de Sant Joan de Vilatorrada, Casal d’avis Masia del Calvet de Sant Salvador de Guardiola, Sant Francesc i l’Onada de Santpedor. A les residències de la comarca a Callús, Castellgalí, Navarcles. També es van dur roses a la residència Amavir de Vilanova del camí, a l’Anoia, i Puigcerdà a la Cerdanya, i a les residències d’AMPANS. En aquestes residències van ser els joves del Centre de Noves Oportunitats, programa dirigit a joves de 16 a 24, els encarregats d’entregar les roses a les àvies i als avis.

La iniciativa va ser possible gràcies a la participació de les empreses del territori i des d’AMPANS agraïm molt especialment la col·laboració d’Avinent-Vilardell Purtí, Electrodomèstics Bases, ICL Iberpotash, Mafrica, Mebsa, Puigdellívol, i TSB Trans, entre altres, en aquesta acció que porta la il·lusió de Sant Jordi a les residències i encomana l’alegria i somriures a tots els participants.

El Garden d’AMPANS, que dona ocupació a persones amb discapacitat intel·lectual i malaltia mental, una de les primeres activitats de Centre Especial de Treball que va impulsar l’entitat per a la creació de llocs de treball adaptats, coordina la diada de Sant Jordi a AMPANS.