Torna el Concert de Nadal AMICS D’AMPANS al Kursaal amb ELCTROBACASSIS

 Prop de 3 anys després, dimarts 13 de desembre torna el Concert de Nadal AMICS D’AMPANS  a la sala gran del Teatre Kursaal de Manresa i ho fa amb el gran i festiu concert d’ ELCTROBACASSIS, a càrrec de Camerata Bacasis, amb Djn Arzzett  i Marta Trujillo, sota la direcció de Jordi Coll i amb els arranjaments de Guillem Vilar.

Un concert que serà presentat per Marc Oriola i Noèlia Bernal, que aquesta tardor han protagonitzat, juntament amb 7 joves més, el programa ARTISTES que ha emès la Televisió de Catalunya, a través del Canal 33. Ningú millor que ells per fer d’amfitrions d’una nit plena de música i art.

El preu de les entrades és de 15€ (12€ pels menors de 30 anys i pels majors de 65) i ja estan a la venda a través de www.kursaal.cat

Per a la fundació AMPANS aquest concert, que arriba just abans de Nadal, és un moment important de trobada amb les persones que participen i donen suport al projecte, des de les pròpies famílies i persones usuàries, els equips professionals que hi dediquen la seva professió, col·laboradors, donants i voluntaris,  i la ciutadania en general, amb qui l’entitat, que va camí de complir els seixanta anys de trajectòria, vol compartir els projectes que porta a terme i donar veu a persones que en formen part.

L’esperem cada any aquest concert i per això aquest any, després de dues edicions sense, encara en tenim més ganes I potser per això hem volgut que el dimarts 13 desembre sigui una festa sonora i musical de la mà d’ ELECTROBACASSIS”, diuen els organitzadors d’aquest concert que, un any més, té el suport de Fundació “la Caixa”. El concert és una ocasió per AMPANS d’acostar els projectes de sensibilització de l’entitat a favor dels drets de les persones amb discapacitat intel·lectual i amb necessitats de suport, i destina els beneficis al programa de beques per famílies que l’any passat va arribar a 492 famílies.

Camerata Bacasis és una orquestra de cambra formada per joves músics de la Catalunya Central, que ara farà un any, el 3 de desembre de l’any passat, dia mundial de la discapacitat, van cantar nadales per AMPANS, de forma solidària, a la Plaça de Crist Rei de Manresa.

Sobre Camerata Bacasis

L’orquestra fou fundada l’any 2011 i  des d’aleshores ha mantingut la seva filosofia inicial que consisteix en crear i presentar projectes propis de manera anual, col·laborar amb d’altres entitats musicals com ara corals o orfeons i expandir la música més enllà dels auditoris i sales de concerts oferint cada any un repertori de música solidària que es presenta a espais com ara presons, residències de la tercera edat o hospitals.

Trencant els tòpics d’una “ típica” orquestra de música clàssica, ELECTROBACASIS és una aposta per trencar totes les barreres, un gran espectacle amb els temes de més èxit, els grans “ hits” dels últims 50 anys. Des de temes d’ABBA, passant pel rock català, YMCA o DAVID GUETTA, entre moltes altres. Música pop, electra, tecno, house.. interpretada per l’orquestra de corda, la cantant Marta Trujillo i el Dj Arzzetm.

Enllaç d’interès https://www.youtube.com/watch?v=mqT32Nx_SH4&t=46s