Lluís Sánchez Seuba és el nou president de la fundació AMPANS

 

Lluís Sánchez Seuba nou president d’AMPANS.

 

Vinculat des de fa més de 30 anys a l’entitat com a membre del Patronat, és pare d’una persona usuària

 

El manresà Lluís Sánchez Seuba és el nou  president de la fundació AMPANS després d’haver acceptat la proposta que li ha fet el Patronat de presidir el màxim òrgan de decisió de la fundació.

 

Carta del President

Benvolguda gent d’AMPANS,

 

“És un privilegi poder acompanyar des de la presidència aquesta entitat que sento com una família i part de la meva vida. Per a qualsevol persona compromesa en la lluita per millorar la vida de les persones amb discapacitat, poder contribuir des de la màxima responsabilitat a la trajectòria de prop de 6 dècades d’aquesta entitat, és el més gran honor possible.

Porto més de 30 anys vinculat a AMPANS. M’hi va portar el meu fill Jordi, amb paràlisi cerebral.  Com a pare, he pogut viure la importància de la tasca que fa aquesta entitat a favor de les persones i al costat de les famílies. Hi estic compromès des del primer dia i ara espero seguir contribuint-hi, acompanyant al gran equip de professionals que hi treballen. És un gran repte per a mi, però alhora em sento profundament tranquil amb el Patronat que m’acompanyarà durant el meu mandat, molt preparat, compromès i amb un gran bagatge al costat de les persones per a les que treballem.  Com a president continuaré la tasca dels meus predecessors, amb les prioritats ben clares:

Acompanyar a les persones per una millor qualitat de vida cap a la plena inclusió i el seu empoderament per fer realitat els seus projecte de vida. 

Reduir les llistes d’espera per atendre la demanda i seguir creixent en suports a les famílies, amb nous projectes residencials com La Parada, Balsareny o Terrassa. 

Impulsar nous projectes d’economia social i inclusiva per fomentar i crear treball digne, i projectes d’innovació i tecnologies de suport que estem posant en marxa.

I seguir cuidant l’equip professional de l’entitat, amb l’impuls de projectes com el “Som Comunitat” que durant aquest primer any ha arribat a més de 400 professionals de l’entitat.

El reconeixement als professionals, amb una plantilla que supera el miler de persones, és una prioritat al costat de l’atenció a les persones, i en aquest sentit, estem en converses amb l’administració perquè reconegui el nostre ofici com la base essencial de la societat. Vosaltres, els treballadors de l’entitat, sou qui feu possible la missió d’AMPANS cada dia, i els pares i les famílies ho sabem molt bé.

Vull agrair especialment la tasca del president sortint, Sebastià Catllà i Calvet, un referent  que ha fet millor aquest territori i la societat que ens envolta. El Sebastià seguirà al costat de l’entitat com a membre del Patronat, acompanyant les decisions de futur d’AMPANS.

Finalment i molt especialment, a tots vosaltres, des de l’equip directiu i fins la darrera persona que s’ha incorporat a aquest magnífic equip, tot el meu respecte i admiració. Només espero poder-vos acompanyar el millor possible en aquesta important tasca que desenvolupeu cada dia.”

Lluis Sánchez Seuba

 

Lluís Sánchez Seuba està vinculat a AMPANS com a membre del Patronat des de l’any 1992 i és pare d’una persona usuària dels serveis de l’entitat. En l’àmbit professional va estar vinculat durant més de 30 anys a la Hayes Lemmerz, com a director de manteniment, i  va fundar l’empresa MEBSA Muntatges Elèctrics.

Lluís Sánchez s’ha fet càrrec de la presidència a la reunió del Patronat de la fundació AMPANS celebrada aquest final d’any.  “Vaig entrar a AMPANS fa més de 30 anys. M’hi va portar el fet de tenir un fill amb paràlisi cerebral.  Com a pare, he pogut viure la importància de la tasca que fa aquesta entitat a favor de les persones amb necessitats especials i de les seves famílies. Hi estic compromès des del primer dia i ara espero seguir contribuint-hi, acompanyant al gran equip de professionals que hi treballen.

Sánchez ha agraït el compromís del president sortint, Sebastià Catllà, que continuarà vinculat a l’entitat com a patró de la fundació AMPANS. Lluís Sánchez Seuba estarà acompanyat al Patronat per: Sílvia Gratacòs i González, que segueix com a vicepresidenta de l’entitat, Josep Maria Boldú i Clos, Albert Giralt i Cadevall, Carlota Riera i Claret, Clara Puigventós i Gusi, Rosa Campobadal i Molina, Maria Mercè Jubany i Herms, Jordi Vila i Oliva, Fèlix Noguera i Carrillo, i els expresidents Baltasar Corrons i Graells, Jaume Espinal i Farré, Domènec Casasayas i Serra, i el mateix Sebastià Catllà i Calvet.

La nova presidència tindrà com a prioritat la lluita per reduir les llistes d’espera i el reconeixement dels professionals del sector. També serà clau seguir impulsant la tecnologia al favor de les persones amb necessitats especials, i el creixement d’oportunitats per la creació de llocs de treball en l’àmbit de l’economia laboral, així com la divulgació del projecte d’AMPANS que al 2025 celebrarà 60 anys al costat de les persones amb discapacitat intel·lectual.