Marc Buxaderas i Adnan Almousa, ambaixadors de la 2a Cursa Adaptada que es farà aquest dissabte a Manresa

 

Organitzada per AMPANS i l’Ajuntament de Manresa, la segona edició suma la col·laboració d’ UManresa-FUB, Escola Montserrat i CRTEA, amb el suport de CaixaBank

 

La Fundació AMPANS, conjuntament amb l’Ajuntament de Manresa, organitza la segona edició de la cursa adaptada, adreçada a tots els infants i joves amb diversitat funcional. L’objectiu d’aquesta iniciativa és promoure la inclusió i l’esport adaptat, així com avançar cap a la igualtat d’oportunitats de participació en l’oferta d’activitats esportives i d’oci a la ciutat. Tothom qui vulgui,  podrà gaudir d’un matí de lleure, esport i activitats obertes al públic, el dissabte 20 de maig, de 10h a 13h.

En aquesta ocasió, AMPANS treballa conjuntament amb la comunitat educativa del territori. La Cursa compta amb la col·laboració d’alumnes de Màrqueting i publicitat de l’Escola Montserrat de Sant Vicenç de Castellet, que han treballat en la creació del lema d’aquest any “Actitud sense límits, diversió sense fi”. El grup d’estudiants dona suport a la fundació en l’organització i difusió, compartint valors i missatge. També ells han estat els impulsors de cercar ambaixadors de la cursa, convidant l’actor i monologuista Marc Buxaderas, i l’atleta d’origen sirià, Adnan Almousa, que seran dissabte a la cursa, i participaran de l’acte i de l’entrega de medalles als participants.

A més, aquesta cursa tindrà la implicació activa d’UManresa-FUB: l’espai FUB4 serà d’escenari, i la comunitat d’UEducació formarà part de les activitats ofertes.

El Centre de Recursos TEA i la Fundació ‘La Caixa’ també la faran possible, per segon any consecutiu. CRTEA participarà de l’esdeveniment, mentre Fundació ‘La Caixa’ hi dona suport, com a entitat arrelada i compromesa amb la inclusió social de col·lectius en situació de vulnerabilitat.

L’any passat, en la seva primera edició, més de 60 infants i joves van participar a la primera Cursa Adaptada de Manresa. Aquest any, s’espera una participació encara major; i es té per objectiu obrir l’activitat a tots els nens i nenes de la ciutat, oferint activitats sensorials i jocs inclusius més enllà de l’acte central que suposarà la cursa adaptada. Un festa inclusiva.

Les inscripcions ja estan obertes i es poden fer a través d’aquest enllaç: https://forms.gle/A3VjSrYHhoEavjRb6