La Food Stylist i instagramer Laura Ponts col·labora amb els formatges Muntanyola, el projecte d’inclusió laboral que fem realitat des d’Urpina

Hem tingut el privilegi de comptar amb la col·laboració solidària de la instagramer gastro Laura Ponts, creadora d’extraordinàries composicions fotogràfiques de bodegons amb productes gastronòmics i culinaris. Laura Ponts va dedicar divendres passat un story als formatges Muntanyola i vins Urpina, a través del seu canal d’Instagram, seguit per més de tres-centes mil persones. La Food Styler i Instagramer va compartir amb els seus fans la tasca que fem des d’AMPANS per generar oportunitats per a les persones i va destacar la qualitat dels productes i alguns dels trets que donen identitat al projecte com ho és el fet que Muntanyola és de les úniques formatgeries a Catalunya que elaboren amb quatre tipus de llet, i l’aposta per les varietats autòctones en l’elaboració dels vins Urpina. Laura Ponts va començar la seva trajectòria fotografiant els seus propis plats i creant els primers bodegons a casa seva. Li atreien els colors i les textures dels productes en cru, que combinava amb els plats que cuinava, creant bodegons que entraven per la vista i semblaven tenir vida. Va ser quan ja tenia més de cinquanta-mil seguidors que, com ella mateixa explica en diverses entrevistes que li han fet, que li van començar a passar coses boniques com ara poder editar el seu llibre “Arte Foodie”, treballar amb cuiners d’estrella Michelín i ser la millor instagram Foodie de l’estat espanyol el 2015.