Hem tingut el privilegi de comptar amb la col·laboració solidària de la instagramer gastro Laura Ponts, creadora d’extraordinàries composicions fotogràfiques de bodegons amb productes gastronòmics i culinaris. Laura Ponts va dedicar divendres passat un story als formatges Muntanyola i vins Urpina, a través del seu canal d’Instagram, seguit per més de tres-centes mil persones. La Food Styler i Instagramer va compartir amb els seus fans la tasca que fem des d’AMPANS per generar oportunitats per a les persones i va destacar la qualitat dels productes i alguns dels trets que donen identitat al projecte com ho és el fet que Muntanyola és de les úniques formatgeries a Catalunya que elaboren amb quatre tipus de llet, i l’aposta per les varietats autòctones en l’elaboració dels vins Urpina. Laura Ponts va començar la seva trajectòria fotografiant els seus propis plats i creant els primers bodegons a casa seva. Li atreien els colors i les textures dels productes en cru, que combinava amb els plats que cuinava, creant bodegons que entraven per la vista i semblaven tenir vida. Va ser quan ja tenia més de cinquanta-mil seguidors que, com ella mateixa explica en diverses entrevistes que li han fet, que li van començar a passar coses boniques com ara poder editar el seu llibre “Arte Foodie”, treballar amb cuiners d’estrella Michelín i ser la millor instagram Foodie de l’estat espanyol el 2015.
La Food Stylist i instagramer Laura Ponts col·labora amb els formatges Muntanyola, el projecte d’inclusió laboral que fem realitat des d’Urpina
