• ampans@ampans.cat
  • 938 272 300

Més de 50 anys al costat de les persones amb disCapacitat intel·lectual

Empreses i clients

AMPANS treballa creant i gestionant programes i suports amb empreses de la comarca que aposten per la inclusió laboral de les persones amb discapacitat o en situació de vulnerabilitat, aportant valor als equips de treball i a l'empresa. 

ampansampans ampans

 

Activitats laborals

Quan la incorporació al món de les empreses no és possible, creem empreses pròpies que donen feina a 200 persones amb discapacitat,  malaltia mental i en situació de vulnerabilitat, impulsant oficis i emprenent negocis, obrint un ampli ventall de possibilitats per trobar el lloc ideal per a la persona.  

ampans   ampansampans   ampans

ampans   ampansampans

Elaboradors 

Urpina ens ha obert a noves oportunitats en el sector agroalimentari i hem pogut generar llocs de treball mitjançant una formatgeria, una granja de cabres i vinyes, que elaboren productes d'altíssima qualitat.

ampans   ampans   ampans   ampans

Establiments comercials

Amb l'objectiu d'impulsar la inclusió sociolaboral, emprenem projectes comercials i establiments on hi trobem un gran ventall d'oficis de cara al públic des d'on oferim el millor servei als nostres clients.

ampansampansampansampans

Clients

Gràcies a la confiança dels nostres clients podem fer viables els projectes que impulsem per a la millora de la qualitat de vida de les persones amb disCapacitat intel·lectual i en situació de vulnerabilitat.

ampans   ampans

 

 

 

 

 

Aquest lloc web utilitza cookies, tan pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra Política de cookies.