• ampans@ampans.cat
  • 938 272 300

Més de 50 anys al costat de les persones amb disCapacitat intel·lectual

07.02.2018

AMPANS posa en marxa un butlletí en format televisiu presentat i realitzat per les pròpies persones de l’entitat

caràtula

AMPANS ha posat en marxa aquest 2018 un butlletí de l'actualitat corporativa presentat i realitzat per un grup de persones usuàries de l'entitat, seleccionades a partir d'un càsting. El projecte s'emmarca dins de l'estratègia d'AMPANS d'ampliar la participació en la comunicació de tota l'organització.

Es tracta d'un butlletí informatiu de periodicitat mensual en el que l'entitat informa de novetats, projectes i esdeveniments, dedica un espai a compartir el dia a dia dels seus centres i serveis, entrevista persones dels diferents equips de treball i recomana els seus establiments i serveis laborals.

L'objectiu d'AMPANS és que aquest format d'informatiu ampliï progressivament els seus continguts, augmenti la seva periodicitat i es converteix en un mitjà àgil de comunicació de l'entitat envers la societat, on els protagonistes siguin pròpiament les persones a qui dedica la seva missió.

L'equip de producció i realització està format íntegrament per persones usuàries i professionals de l'entitat, que reben el suport de l'equip intern de comunicació d'AMPANS amb formació i recursos tècnics.

El projecte té voluntat de créixer de forma gradual amb continguts nous i amb formats creatius i innovadors, i es difondrà a través de les xarxes socials de l'entitat.

Aquí podeu veure el programa pilot d'AMPANS News: 

0 Comentaris

Encara no hi ha comentaris publicats. Sigues el primer en enviar-ne un.

Deixa un comentari

Aquest lloc web utilitza cookies, tan pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra Política de cookies.