• ampans@ampans.cat
  • 938 272 300

Més de 50 anys al costat de les persones amb disCapacitat intel·lectual

PREMI INSERT A LA CREACIÓ AUDIOVISUAL DE PERSONES AMB DISCAPACITAT INTEL·LECTUAL

PREMI INSERT-APAIS

AMPANS convoca el Premi Insert a la creació audiovisual de persones amb discapacitat intel·lectual, en el marc del Festival Clam, el Festival Internacional de Cinema Social de Catalunya.

El Premi reconeix curtmetratges de ficció, animació o documental amb una durada màxima de 20', i que com a mínim, la meitat de l'equip de la producció (actors i actrius, equip tècnic, equip de direcció i producció) estiguin integrats per persones amb discapacitat intel·lectual i malaltia mental.

Els treballs s’han de presentar en arxiu .mov o .mp4 i en Full HD (tamany 1920x1080) mitjançant wetransfer o Dropbox a premiinsert@ampans.cat i es poden enviar fins l'11 d'abril de 2021. El premi es lliurarà el 9 de maig de 2021 a la gala de clausura del Festival CLAM, que tindrà lloc a Navarcles.

 Consulta les bases:

català castellà

 

Amb el suport de: 

FORES

Aquest lloc web utilitza cookies, tan pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra Política de cookies.