• ampans@ampans.cat
  • 938 272 300

Més de 50 anys al costat de les persones amb disCapacitat intel·lectual

ESTRUCTURA DEL GRUP

FUNDACIÓ AMPANS pertany a un grup de societats atès l'article 42 del Codi de Comerç, sent l'entitat dominant i directa del grup. Les empreses del grup són les que es detallen a continuació:

 

medi-ambient

 

 

 AMPANS MEDI AMBIENT, S.L.U.

Constituïda el 31/08/2006 per la gestió i prestació de serveis ambientals, recollida selectiva i transport de residus, la gestió de punts verds i la gestió de plantes de reciclatge i selecció de residus.

La participació directe de la fundació en el capital és del 100%.

 

 

 

 

obres-i-serveis

 

 

AMPANS OBRES I SERVEIS, S.L.U.

Constituïda el 31/08/2006 per la realització de treballs de manteniment d'instal·lacions i edificis, la compra, venda, promoció, urbanització, edificació, construcció i rehabilitació de finques urbanes i rústiques, la construcció de jardins i el seu manteniment, i la neteja de locals, edificis i instal·lacions.

La participació directe de la fundació en el capital es del 100%.

 

 

 

 

empresa-insercio

 

 

 AMPANS EMPRESA D'INSERCIÓ SOCIOLABORAL, S.L.U.

Constituïda el 29/07/2008 amb la finalitat d'aconseguir la integració sociolaboral de persones en situació o greu risc d'exclusió social. Inscrita en el "Registre administratiu d'empreses d'inserció" amb el número 47 en data 10/12/2008.

La participació directe de la fundació en el capital es del 100%.

 

 

 

 

 

 

Aquest lloc web utilitza cookies, tan pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra Política de cookies.