• ampans@ampans.cat
  • 938 272 300

Més de 50 anys al costat de les persones amb disCapacitat intel·lectual

ACTIVITATS QUE DESENVOLUPA L'ENTITAT

IMG 5979

 

persones-i-families36

 

 

Serveis a les Persones i a les famílies

Atenem persones amb discapacitat intel·lectual, malaltia mental i en situació de vulnerabilitat, i també les seves famílies, amb la intensitat i suports que necessiten mitjançant serveis i programes que ajuden a l'autonomia personal i social perquè puguin fer realitat els seus projectes de vida, i per fer més fàcil el seu dia a dia.

 

 

 

 

 

formació-inserció

 

 

Serveis de formació i inserció

Acompanyem les persones en la recerca de feina mitjançant programes personalitzats. A través del servei d'inserció, els oferim suport, acompanyament i orientació laboral. Considerem que la formació és clau en la millora de les habilitats de les persones per desenvolupar coneixements, aptituds i actituds que permetin donar resposta a les necessitats laborals i d'adaptació social.

 

 

 

 

 

serveis-empreses

 

 

 Serveis a empreses i particulars

Creem empreses pròpies i serveis que donen feina a més de 200 persones amb discapacitat, malaltia mental i en situació de vulnerabilitat, en els sectors de jardineria i garden, neteja, manipulats, arts gràfiques, serveis de medi ambient, quioscos i alimentació. En aquest darrer sector mitjançant: un supermercat, un restaurant, una formatgeria i els vins Urpina.

 

Aquest lloc web utilitza cookies, tan pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra Política de cookies.