• ampans@ampans.cat
  • 938 272 300

Més de 50 anys al costat de les persones amb disCapacitat intel·lectual

Projectes en curs i de futur

Porjectes en curs

AMPANS està treballant actualment en diversos projectes amb l'objectiu de seguir avançant cap a la plena inclusió de les persones, garantint l'educació i la formació, la qualitat de vida i la inserció laboral de les persones amb discapacitat intel·lectual, malaltia mental i en situació de vulnerabilitat. Aquests són alguns projectes que està duent a terme:

 

residència-envelliment

 

 

Atenció a les persones en situació d'envelliment

Estem projectant un nou equipament d'acolliment residencial específic per a persones amb discapacitat en situació d'envelliment que doni resposta a les necessitats de les persones amb disCapacitat que envelleixen en el si de les famílies i que, sovint, s'han d'acabar separant per una manca de recursos específics. 

 

 

 

llar-nens-TEA

 

 

 

Acolliment residencial d'infants i adolescents amb Trastorns de l'Espectre de l'Autisme (TEA)

Estem treballant en una nova llar residència per a l'acollida i acompanyament d'infants i adolescents amb Trastorns de l'Espectre de l'Autisme (TEA). 

 

 

 

 

resi-suport-generalitzat 

 

 

Atenció a les necessitats de suport generalitzat i alteracions de la conducta

Estem ideant un nou equipament residencial per a persones amb discapacitat intel·lectual de suport generalitzat i amb alteracions de la conducta.  

 

 

 

 

centre-formacio

 

 

Centre de formació

Estem projectant un centre de formació que proporcioni eines i fomenti les habilitats de les persones amb disCapacitat intel·lectual i en situació de vulnerabilitat per trobar una ocupació digna i de qualitat

 

 

 

 

Acostament del servei ocupacional als nuclis municipals

 

 

Acostament del servei de Centre Ocupacional als nuclis municipals

Estem impulsant un canvi de model del Servei Ocupacional, d'atenció diürna, seguint una trajectòria de l'entitat en altres serveis com ara les llars, basant-se en proximitat i vincles a la comunitat, amb la complicitat i col·laboració de tots els agents del territori: ajuntaments, entitats i veïns. Les persones disposaran d'un servei ocupacional al seu mateix municipi, i d'aquesta manera podran desenvolupar la seva vida diària plenament integrades al seu entorn natural.

 

 

 

Suport conductual

 

 

 

Suport Conductual Positiu

Estem treballant en el desplegament del model d'intervenció de Suport Conductual Positiu que millora la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual i trastorns de conducta que mostren conductes desafiants, AMPANS aposta per aquest model universal perquè permet prevenir i donar resposta a les conductes problemàtiques, abordant el paper dels mestres, monitors, pares, tutors i creant entorns favorables per una millor atenció a aquestes persones.

 

 

Rectificació projectes 131

 

 

Promoció de la Lectura Fàcil

Llegir permet compartir idees, pensaments i experiències i aporta una enorme confiança a les persones perquè els permet exercir un control sobre les seves vides. AMPANS adapta la informació en format Lectura Fàcil perquè l'accés a la lectura i a la informació és un dret i la Lectura Fàcil és una eina per fer-la accessible per a tothom, en especial per a les persones amb dificultats lectores.

 

 

 

Pla datenció a lenvelliment

 

 

Pla d'Atenció a l'Envelliment

Les persones amb discapacitat poden presentar símptomes prematurs d'envelliment a partir dels 40 anys.
Garantir-ne el seu benestar i qualitat de vida és un dels compromisos d'AMPANS, per això, compta amb una comissió de treball per detectar els indicis d'envelliment i d'uns programes d'atenció personalitzada per adaptar-se a les necessitats de cada persona.

Aquest lloc web utilitza cookies, tan pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra Política de cookies.