• ampans@ampans.cat
 • 938 272 300

Més de 50 anys al costat de les persones amb disCapacitat intel·lectual

Programa d'orientació i formació per a persones afectades pels ERTO

 cursos ERTO IG7

Estàs o has estat en ERTO? Tens feina o estàs a l'atur, però et vols seguir formant? Aquest programa és per a tu!

Troba una orientació individualitzada, centrada en tu i la seva situació. Al Programa Orientació i Formació per a persones afectades pels ERTO valorem de forma conjunta les opcions que oferim i les que millor s'adapten a tu: reorientació laboral, formació i acompanyament a la recerca de feina. Aquests serveis són totalment flexibles, podent optar també a parts específiques de cada un.

 

growth

Reorientació laboral

bombilla

 Formació flexible

mans

Acompanyament a
la recerca de feina

El Servei de formació inclou cursos dirigits a la inserció laboral en els àmbits que generen més llocs de treball al Bages: sociosanitari, logística i magatzem, sector serveis i administració. Són les següents:

 • Formació en operacions auxiliars de serveis administratius i generals
  •      Comunicació en les relacions professionals (50 h)
  •      Comunicació oral i escrita a l'empresa (70 h)
 • Formació en activitats auxiliars de magatzem
  •      Manipulació de càrregues amb carretons elevadors (50 h)
  •      Operació de carretons Norma UNE 58451 (24 h)
 • Formació en neteja de superfícies i mobiliari en edificis i locals
  •      Neteja de vidres en edificis i locals (30 h)
 • Formació en atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials
  •      Suport psicosocial, atenció relacional i comunicativa en institucions (130 h)
  •      Intervenció en l’atenció sociosanitària en institucions (70 h)
 • ADG Emprenedoria (30 hores)
  •      Quins són els elements necessaris per a la posada en marxa d’un projecte emprenedor? T’acompanyem en els primers passos!

 

El Servei d’Orientació Laboral es basa en el teu recorregut formatiu i laboral, tenint en compte:

 • Reconeixement i autoconeixement de competències
 • Foment del talent
 • Acompanyament en la recerca de feina

 

En finalitzar, podràs accedir de forma permanent a la borsa de treball del Servei d’Inserció Laboral d’AMPANS que, aquest 2021, ja ha facilitat més de cent contractes laborals.

  

ok

      

cargol

Cursos 100% subvencionats
_____________

 

Servei personalitzat i flexible
_____________

Cursos sense cost, 100% subvencionats
pel Consorci per a la Formació
Contínua de Catalunya.

 

Oferim un servei fet a mida, en funció
de la trajectòria, els desitjos i les
necessitats de cada persona.

 
 

Contacta'ns i engeguem!

935 241 331
Whatsapp 639 728 413
programesmixtos@ampans.cat
C/ Barcelona 21, Manresa
 
 

CONTROL LIVE

Control Live copia

AMPANS participa amb Control Live pel desenvolupament de la cadira V-Chair pensada per a la mobilitat de persones amb un alt grau de dependència. La cadira intel·ligent, que ha estat testada a la residència Julio Payás d'AMPANS, ajuda a millorar el confort, la salut i el benestar físic de persones amb greus dificultats de mobilitat

 

Després de comprovar la viabilitat de la cadira intel·ligent Smart-Care-robot V-Chair, desenvolupada per l'empresa de Sant Joan de Vilatorrada Control Live, AMPANS donarà suport econòmic a la iniciativa, com a soci minoritari, perquè aquesta Start Up pugui produir aquesta cadira que es transforma en llit.

La prova pilot va durar tres mesos durant els quals es van analitzar els múltiples beneficis que aporta V-Chair:

• facilitat per la realització dels canvis posturals
• millora en l'abordatge d'ulceracions
• confort de les persones usuàries

La prova pilot es va desenvolupar a la residència Julio Payás d'AMPANS que es cuida de persones amb un alt grau de dependència. La cadira V-Chair es va provar durant 3 mesos en dues persones residents amb greus limitacions de mobilitat. En un dels casos l'objectiu perseguit amb l'ús de la cadira intel·ligent era triple: aconseguir un canvi postural adequat i confortable que pogués controlar el patró postural i la mobilitat involuntària. Millorar la posició especialment en el moment dels àpats per reduir els episodis de disfàgia. I finalment, disminuir els punts de pressió sobre la pell per evitar llagues.
Durant les proves i després de fer diverses adaptacions, l'equip responsable va poder observar que no van aparèixer punts de pressió sobre la pell, que es va aconseguir un canvi postural adequat que va millorar el descans i la confortabilitat, i una disminució dels episodis de disfàgia.

En el segon cas, l'objectiu va ser la millora de les mobilitzacions al llit i un canvi postural adequat i confortable d'una persona resident amb obesitat mòrbida. Durant el període de prova, van experimentar que les mobilitzacions al llit eren més fàcils de realitzar i van poder establir les pautes d'un programa de canvis posturals personalitzat, gràcies al programa automàtic de la V-Chair.

joan vila-el mirall

CONTROL LIVE

Control Live copia

AMPANS participa con Control Live para el desarrollo de la silla V-Chair pensada para la movilidad de personas con un alto grado de dependencia. La silla inteligente, que ha sido testada en la residencia Julio Payás de AMPANS, ayuda a mejorar el confort, la salud y el bienestar físico de personas con graves dificultades de movilidad

Después de comprobar la viabilidad de la silla inteligente Smart-Care-robot V-Chair, desarrollada por la empresa de Sant Joan de Vilatorrada Control Live, AMPANS dará apoyo económico a la iniciativa, como socio minoritario, para que esta Start Up pueda producir esta silla que se transforma en cama.

La prueba piloto duró tres meses durante los cuales se analizaron los múltiples beneficios que aporta V-Chair:

• facilidad para la realización de los cambios posturales
• mejora en el abordaje de ulceraciones
• confort de las personas usuarias

La prueba piloto se desarrolló en la residencia Julio Payás de AMPANS que se cuida de personas con un alto grado de dependencia. La silla V-Chair se probó en dos personas residentes con graves limitaciones de movilidad. En uno de los casos el objetivo perseguido con el uso de la silla inteligente era triple: lograr un cambio postural adecuado y confortable que pudiera controlar el patrón postural y la movilidad involuntaria. Mejorar la posición especialmente en el momento de las comidas para reducir los episodios de disfagia. Y finalmente, disminuir los puntos de presión sobre la piel para evitar llagas.


Durante las pruebas y después de hacer varias adaptaciones, el equipo responsable pudo observar que no aparecieron puntos de presión sobre la piel, que se consiguió un cambio postural adecuado que mejoró el descanso y la confortabilidad, y una disminución de los episodios de disfagia.

En el segundo caso, el objetivo fue la mejora de las movilizaciones en la cama y un cambio postural adecuado y confortable de una persona residente con obesidad mórbida. Durante el período de prueba, experimentaron que las movilizaciones en la cama eran más fáciles de realizar y pudieron establecer las pautas de un programa de cambios posturales personalizado, gracias al programa automático de la V-Chair.

Historia-manuel-ruiz

Aquest lloc web utilitza cookies, tan pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra Política de cookies.