• ampans@ampans.cat
  • 938 272 300

Més de 50 anys al costat de les persones amb disCapacitat intel·lectual

ITINERARIS I PROGRAMES FORMATIUS

Itineraris PORTADA

De la franja dels 16 als 21 anys, les opcions de formació post-obligatòria s'orienten en funció del nivell d'aprenentatge i dels interessos de l'alumne:

Itineraris Formatius Específics (IFE)

Formació professional adaptada orientada a l'alumnat amb NEE associades a discapacitat intel·lectual lleu o moderada que no pot seguir una formació professional ordinària.

Programa de formació i Inserció (PFI)

Oferta formativa per a l'alumnat que ha disposat de plans de suport específics durant la seva escolarització bàsica obligatòria al centre ordinari. El PFI ofereix formació en competències personals i professionals per accedir, amb garanties, a un procés de preparació per a la inserció laboral.

Programa de qualificació professional inicial (PQPI)

S'adreça a joves que han acabat l'ESO sense obtenir la titulació. Formació bàsica i professional que facilita la incorporació al món laboral o continuar l' itinerari formatiu. Dóna opció a una formació complementària per obtenir el graduat en ESO.

Formació Ocupacional

Oferta formativa per a joves i adults que han abandonat el sistema educatiu i no han fet formació post-obligatòria però volen adquirir bagatge en competències personals i professionals per a la inserció laboral. Són formacions breus, de períodes d'entre 6 i 12 mesos, segons l'especialitat.

Aquest lloc web utilitza cookies, tan pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra Política de cookies.