Com veure la televisió amb els infants

Infografia amb motius pels quals veure la televisió amb els nens és beneficiós

Sovint preocupa l’impacte que pot tenir la televisió en el desenvolupament emocional i intel·lectual dels fills. Tanmateix, veure la televisió amb ells pot tenir efectes positius.

Veure la televisió implica afegir al nostre entorn estímuls visuals i auditius nous. Sovint, es tendeix a creure que estar davant la pantalla suposa una barrera a la lliure imaginació dels infants i deixa menys temps per la realització d’altres activitats i la comunicació.

No obstant això, hi ha estudis que han demostrat que quan els infants veuen programes educatius amb pares o cuidadors, retenen molta més informació que no pas quan els veuen sols. Això pot tenir un impacte molt positiu en el desenvolupament dels més petits.

En aquesta infografia es poden veure quatre punts sobre com veure la televisió junts:

Com veure la televisió amb els infants

 

Referències:

The Benefits of Watching TV With Young Children. Child Mind.

Accedeix al servei gratuït de primera atenció

Oferim un servei gratuït de primera atenció, en el qual seràs atès per un dels nostres professionals especialistes en trastorns de conducta. En aquesta primera atenció es realitzarà una primera acollida de la petició i se t'oferirà un recurs, propi o extern, on poder tractar-la amb major profunditat.

Anar-hi

Faq’s

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pretium mauris magna vitae. asdasdasdadasd

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pretium mauris magna vitae. asdasdasdadasd