6 jocs amb pel·lícules de Disney per ensenyar valors als nens

Infografia amb 6 propostes de jocs per ensenyar aptituds personals als nens i nenes amb pel·lícules de Disney

En aquesta infografia trobarás 6 propostes de jocs per ensenyar aptituds personals als nens i nenes després de veure les pel·lícules o llegir els llibres de Disney.

 

6 jocs amb pel·lícules de Disney per ensenyar valors als nens

L’educació dels valors i de les aptituds personals en els nens i nenes els pot ajudar a desenvolupar eines emocionals necessàries per a les seves relacions i futures professions. Aprèn sis idees de jocs per ensenyar-los valors després de veure les pel·lícules de Disney o llegir els llibres.

1. “Els Increïbles”  Responsabilitat

Retallen les siluetes de les seves mans en cartolines. En una, escriuen la paraula “heroi/heroïna” i cinc qualitats. A l’altre, escriuen el seu nom i cinc accions que poden fer per ser herois en el dia a dia.

2. “Zootopia” – Coratge

Es fan dos grups i cadascun escriu un anunci per unir-se a l’”Acadèmia de Policía”. Han de pensar preguntes per una entrevista enfocades en el coratge i fer torns per ser entrevistadors i entrevistats.

3. “Frozen” – Lideratge

En un espai obert, es fan dos grups i es designen dos líders, que hauran de guiar el seu “regnat” (que tindran els ulls embenats) del punt A al punt B només amb la seva veu.

4. “Cars” – Respecte

Després de veure la pel·lícula, els alumnes reescriuen la història de manera que el protagonista prengui decisions més empàtiques i respectuoses.

5. “El Rei Lleó” – Autoestima

En una pedra llisa, els estudiants han de pintar qualitats sobre sí mateixos de les quals estiguin orgullosos, i conservar les pedres com a decoració.

6. “Toy Story” – Treball en equip

Dos nens, amb un o més globus cadascun, han d’evitar que el seu globus caigui a terra amb una sola mà. Després, han de fer el mateix ajudant-se mútuament, incloent-hi més nens i globus.

 

Referència:

6 Ways to Teach Respect, Leadership, and More With Our Favorite Disney Books

Accedeix al servei gratuït de primera atenció

Oferim un servei gratuït de primera atenció, en el qual seràs atès per un dels nostres professionals especialistes en trastorns de conducta. En aquesta primera atenció es realitzarà una primera acollida de la petició i se t'oferirà un recurs, propi o extern, on poder tractar-la amb major profunditat.

Anar-hi