Abordatge del TEA: què diuen els experts

Coneix què diuen els experts sobre els trastorns de l'espectre autista (TEA)

En l’última edició del Congrés Estatal sobre Alteracions de Conducta es van abordar les alteracions de conducta de les persones amb TEA. Escolta als experts.

 

Cada dos anys se celebra el Congrés Estatal sobre Alteracions de Conducta, organitzat conjuntament per les fundacions Althaia i AMPANS. En aquest congrés es presenten els estudis científics més actuals a càrrec de nombrosos ponents de prestigi internacional i es plantegen debats sobre una temàtica al voltant dels trastorns de conducta.

 

La IV edició, celebrada el passat novembre de 2017, es va centrar en les alteracions de la conducta que presenten nens, adolescents, joves i adults amb Trastorn de l’espectre autista (TEA).

 

El doctor en psicologia Steve Goodman, el metge psiquiatre especialitzat en discapacitat intel·lectual Andrew Isaac, el neuropsicòleg especialista en l’atenció i educació especial Bo Hejlskov, i la cap de psiquiatria infantil i juvenil de l’Hospital Universitari Mútua de Terrassa Amaia Hervás van ser alguns dels experts convidats. Us deixem aquí els seus testimonis.

 

Steve Goodman, Congreso de conducta 2017

Andrew Isaac, Congreso de conducta 2017

Bo Hejlskov, Congreso de conducta 2017

Amaia Hervás, Congreso de conducta 2017

V Congrés Estatal sobre Alteracions de Conducta a Barcelona

Aquest any, a la V edició el congrés s’abordarà quin tipus d’actuacions s’han d’impulsar per “situar el pacient en el centre d’atenció” anant més enllà de la seva cura. Es tracta d’enfortir la importància que el pacient tingui un projecte vital des de la màxima autonomia i independentment del problema de salut per se.

Podeu consultar el programa complet i inscriure-us a aquest enllaç.

V Congreso Estatal sobre Alteraciones de Conducta en Barcelona

Accedeix al servei gratuït de primera atenció

Oferim un servei gratuït de primera atenció, en el qual seràs atès per un dels nostres professionals especialistes en trastorns de conducta. En aquesta primera atenció es realitzarà una primera acollida de la petició i se t'oferirà un recurs, propi o extern, on poder tractar-la amb major profunditat.

Anar-hi