• ampans@ampans.cat
  • 938 272 300

Més de 50 anys al costat de les persones amb disCapacitat intel·lectual

bagesjove: Inserlab 4.0

Sin título-4

 

BAGES JOVE: INSERLAB 4.0
Amb aquest projecte s'han buscat les sinergies entre sectors més tradicionals com l'hoteleria i la restauració i els més innovadors, com la Indústria 4.0. L'objectiu és formar nous professionals amb capacitats per cobrir futures demandes del mercat i fomentar el talent dels joves.

100% Subvencionat

  • Introducció a la Indústria 4.0: Formació especialitzada en manteniment industrial 4.0: impressió 3D, robòtica, realitat augmentada i realitat virtual. Aprendràs a treballar amb SolidWorks i a utilitzar una impressora 3D. Amb possibilitat de pràctiques en empreses.
  • Hoteleria i restauració: Formació especialitzada en hoteleria i restauració. Aconseguiràs el Certificat de Professionalitat "Operacions bàsiques de restaurant i bar" i amb mòdul de formació en 3D aplicada a la restauració. Pràctiques en empreses.
  • Formació comuna en emprenedoria i cooperativisme. Simulació de la creació d'una cooperativa i presentació del projecte al concurs IDEES JOVES (2021).

PROJECTE COMÚ
Les dues formacions treballaran transversalment amb l'acompanyament d'un mentor expert, creant un projecte comú relacionat amb els dos sectors, que esdevingui un producte/prototip endogen de la comarca i que tingui un impacte directe en el territori i en el desenvolupament personal i professional dels joves. 

 

REQUISITS

  • Joves de 16 a 29 anys
  • Beneficiaris de Garantia Juvenil.
  • Situació d'atur o millora d'ocupabilitat (DONO).
  • Motivats i amb ganes d'aprendre.

 

INCRIPCIONS OBERTES A:

AMPANS ACTIVA
C/Barcelona, 21. Manresa
93 524 13 31
insercio@ampans.cat

CIO
C/ Verge de L'Alba, 5-7. Manresa
93 877 64 90
cio@ajmanresa.cat

 

ORGANITZA:

ampans-logo      ajuntamentmanresa     JOVIAT-FPintegrada-linia-sota 1      nou cfp fundacio

 

AMB EL SUPORT DE:

SOC   logo-generalitat-catalunya     Logo-Gencat-IOJ webGJ      ministerio-empleo

 

Aquest projecte està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, el Ministeri de Treball, Migracions i Seguretat Social i el Fons Social Europeu en el marc de la Iniciativa d’Ocupació Juvenil, d’acord els Projectes Singulars de Garantia Juvenil, regulat per l’Ordre TSF/142/2018

Aquest lloc web utilitza cookies, tan pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra Política de cookies.