Festa de la Verema d'Urpina
Dissabte 24 de setembre a partir de les 18h


Torna la verema solidària d’Urpina! Amb concerts en directe, activitats a la vinya i servei de bar – restaurant.

Un vespre per gaudir a la finca, descobrir el winefulness i tastar els nostres vins en un entorn idíl·lic... I per sopar a la plaça, amb la millor música en viu, quan comenci a caure el sol. Amb jocs i tallers disponibles pels més petits.

Entrada lliure!

18.30 h. – Winefulness a Dues Mans amb Ester Bach, entre vinyes

Una activitat per connectar amb els 5 sentits i aprendre a viure la vida amb plenitud acompanyats d’un bon vi. Activitat d’una hora de durada. Preu per persona 12€ (Places limitades).

Inscripció

Amb el suport de

19.00 h. – Tast musicat a la vinya

Amb la veu de Laura Muñoz i Joel Diaz al teclat, i amb l’enòleg Joan Soler, gaudirem de quatre grans vins: U, Cor Valent, 3 Nits i Gebrada. A peu de vinya. Activitat d’una hora i quart de durada. Preu per persona 20€ (Places limitades).

Inscripció

Amb el suport de

 

19.30 h. – Concert de Jazz amb Alba Careta i Roger Santacana

Trompeta, veu i piano s’entrellacen amb aquest duet de sonoritat càlida. El seu repertori flueix entre el jazz i la música catalana, la companyia perfeta per una copa de vi. A la Plaça de la formatgeria. Gratuït. 

 

Amb el suport de:

21.30 h. – Concert en directe de Retrohit

La banda bagenca, amb 5 grans músics dalt de l’escenari, versionaran clàssics de Soul, Funky, Rock i Blues. A la Plaça de la formatgeria. Gratuït. 

 

Amb el suport de

23.00 h. – Sessió amb el DJ Gerard Feliu

A la Plaça de la formatgeria. Gratuït.

 

Amb el suport de

Bar-restaurant obert durant tota la festa 

 

I durant tota la tarda, tallers infantils amb la col·laboració del CAE,

  l’Art de Viure i el Servei Prelaboral d’AMPANS.

Les activitats infantils finalitzaran a les 21h.  

 

Contacta amb AMPANS

Per fer-nos arribar les teves consultes, sol·licituds o comentaris, omple aquest formulari. Molt aviat ens posarem en contacte amb tu.

    0/ 500

    Col·labora amb AMPANS

    El suport social ha estat fonamental per l’avenç de la missió d’AMPANS, tant en l’assoliment dels projectes que milloren la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual i amb necessitats de suport, com en la sensibilització de la societat. El camí cap a la plena inclusió continua i et necessitem al costat.