Organitzadors

 

Organitzadors

fundacio althaia

ALTHAIA és una fundació privada sense ànim de lucre que dona un servei integral a les persones en l'àmbit sanitari i social. Ofereix atenció primaria i hospitalaria, atenció a la dependencia, assistencia especialitzada, medecina de l'esport i salut mental.

La missió d'ALTHAIA és oferir aquests serveis sanitaris i socials amb qualitat i eficiencia, en el marc d'una organització orientada a satisfer les necessitats de les persones i a potenciar l'excelència, tant tècnica como humana, dels seus professionals.

Els recursos de salut mental de la Fundació ALTHAIA donen resposta, mitjançant diferents dispositius de varis nivells assistencials, a les necessitats de les persones, i als seus familiars, amb problemes de salut mental i addiccions: urgències, hospitatlizació de malalts aguts i subaguts, hospitals i centres de dia. Aquests recursos donen cobertura a Manresa, on s'ubica la institució sanitària, i a la seva àrea d'influència territorial. Per cobrir les necessitats d'oci, laborals, residencials i d'integració comunitaria, ALTHAIA dirigeix l'innovador projecte Mosaic.

 

Captura de pantalla 2017-05-05 a las 10 38 08

Fundació AMPANS és una organització d'utilitat pública sense ànim de lucre iniciada a l'any 1965 per un grup de pares i mares amb vocació de donar una dimensió pública i social a les persones amb discapacitat intel·lectual i treballar per tal que es puguin integrar socialment amb normalitat.

Fundació AMPANS basa les seves actuacions en tota una sèrie de valors que la converteixen en una entitat de referència a Catalunya en la gestió de serveis per a persones amb discapacitat intel·lectual: inclusió social de les persones amb discapacitat intel·lectual, compromís amb les necessitats de les famílies, compromís amb les noves necessitats per a les persones amb discapacitat intel·lectual, garantia de transparència en la gestió i conductes étiques, sistemes d'autoavaluació de la qualitat, innovació i millora contínua i ecologisme i respecte per al mediambient.

Amb més de 40 anys d'història, la missió d'AMPANS segueix sent la millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual i les seves famílies, creant i gestionant centres, serveis o ajudes; sota criteris d'eficiència i eficàcia.

Comitè organitzador

Pere Bonet

Pere Rueda

Àurea Autet

Alba Cortina

Turó de la Torre

Manresa (a 1 km aprox. de Centro de la ciudad) • Mostrar mapa

El Turó de la Torre es un establecimiento muy bonito situado justo a las afueras de Manresa

Comitè científic

Àurea Autet

Gemma Alsina

Pere Bonet

Alba Cortina

Josep Font

Ramon Novell

Carme Rosell

Isabel Rubió

Pere Rueda

Magdalena Sanz


Turó de la Torre

Manresa (a 1 km aprox. de Centro de la ciudad) • Mostrar mapa

El Turó de la Torre es un establecimiento muy bonito situado justo a las afueras de Manresa

tvw497agsj