Ponents del Congrés Internacional sobre Alteracions de Conducta

El Congrés Internacional sobre Alteracions de Conducta compta amb ponents de primer nivell i de rellevància internacional. Especialistes en aprenentatge i educació, autisme i discapacitat intel·lectual i del desenvolupament. També destacats referents en psiquiatria, psicologia, neuropsicologia, psicopedagogia, intervenció primerenca i educació especial, entre d’altres disciplines.

Ponents de la darrera edició

Susanna Esteba

Llicenciada en Psicologia per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), doctora en Psiquiatria i Psicologia Mèdica (UAB), màster en Neuropsicologia i Neurologia de la Conducta (UAB) i postgrau en Neuropsicologia i Neurologia de la conducta infantil (UAB). La seva tasca assistencial s'ha desenvolupat, en primer lloc, al camp de la psicogeriatria i, posteriorment, a l'àmbit del trastorn del desenvolupament intel·lectual.

Jeanne M. Farr

Actualment CEO de la NDAA, membre de varies juntes d’organitzacions sense ànim de lucre i de comités assesors.

Expresidenta de la NADSP i de la junta Ripple Effecte Images. Recentment ha treballat al National Mental Health and Intellectual Disability Training Center.

Laura Garrido

Laura Garrido Marijuán, llicenciada en psicologia per la UAM,2004. Màster en psicologia Clinica en Itema 2006,

Postgrau en malaltia mental i alteracions de conducta UIC, 2015 i BTEC Diploma professional en ACP nivell 5 NHS, 2018-2020.

Especialitzada en el suport a persones amb conductes que ens preocupen i persones amb grans necessitats de suport

Nick Gore

Nick és psicòleg clínic, professor titular i investigador a la Universitat Tizard Center de Kent.

El seu treball es centra a donar suport a nens i adults amb discapacitat intel·lectual i de desenvolupament, juntament amb les seves famílies i equips de personal de suport.

Biza Kroese

Biza Stenfert Kroese és professora titular de psicologia clínica a la Universitat de Birmingham.

Responsable de serveis de psicologia clínica per a persones amb discapacitat a la Dudley Priority Health de la NHS.

Ramon Novell

Llicenciat en Medicina per la Universitat Autònoma de Barcelona.

Psiquiatra especialitzat en la discapacitat intel·lectual, àmplia experiència en l'abordatge de problemes de conducta i malaltia mental.

Gerent del servei de Discapacitat Intel·lectual i Salut Mental de l'Institut d'Assistència Sanitària a Girona.

Membre de nombroses societats nacionals i Internacionals en el camp de la salut mental, entre les que destaca la European Association for Mental Health in Intellectual Disability (EAMHID).

John Rose

John Rose és psicòleg clinic especialitzat amb persones amb discpacitat intel·lectual.

Des de la Universitat de Birmingham estudia l’efectivitat de les intervencions cognitivo-conductuals a persones amb discapacitat intel·lectual que presenten conductes d’ofensa sexual.

Programa de la darrera edició

Els organitzadors del Congrés van definir un programa per abordar i compartir coneixements des de tots els àmbits d’intervenció: sanitari, atenció directa i ensenyament. Sobre conceptes, models, planificació, intervencions i tècniques que millorin la qualitat de vida de les persones amb trastorns de conducta.

Amb el suport de

Amb la col·laboració de