Organitzadors del Congrés Estatal sobre Alteracions de Conducta

L’organització del Congrés estatal sobre alteracions de Conducta és possible gràcies a l’aliança estratègica de dues institucions del territori referents en els àmbits social i de la salut, i ha estat decisiva en la importància d’un abordatge multidisciplinari i de treball en xarxa per millorar la qualitat de vida de les persones amb trastorns de conducta, i de les seves famílies.

Fundació Althaia

ALTHAIA és una fundació privada sense ànim de lucre que dona un servei integral a les persones en l’àmbit sanitari i social. Ofereix atenció primaria i hospitalaria, atenció a la dependencia, assistencia especialitzada, medecina de l’esport i salut mental.

La missió d’ALTHAIA és oferir aquests serveis sanitaris i socials amb qualitat i eficiencia, en el marc d’una organització orientada a satisfer les necessitats de les persones i a potenciar l’excelència, tant tècnica como humana, dels seus professionals.

Els recursos de salut mental de la Fundació ALTHAIA donen resposta, mitjançant diferents dispositius de varis nivells assistencials, a les necessitats de les persones, i als seus familiars, amb problemes de salut mental i addiccions: urgències, hospitalització de malalts aguts i subaguts, hospitals i centres de dia. Aquests recursos donen cobertura a Manresa, on s’ubica la institució sanitària, i a la seva àrea d’influència territorial. Per cobrir les necessitats d’oci, laborals, residencials i d’integració comunitaria, ALTHAIA dirigeix l’innovador projecte Mosaic.

 

Fundació AMPANS

Fundació AMPANS és una organització d’utilitat pública sense ànim de lucre iniciada a l’any 1965 per un grup de pares i mares amb vocació de donar una dimensió pública i social a les persones amb discapacitat intel·lectual i treballar per tal que es puguin integrar socialment amb normalitat.

Fundació AMPANS basa les seves actuacions en tota una sèrie de valors que la converteixen en una entitat de referència a Catalunya en la gestió de serveis per a persones amb discapacitat intel·lectual: inclusió social de les persones amb discapacitat intel·lectual, compromís amb les necessitats de les famílies, compromís amb les noves necessitats per a les persones amb discapacitat intel·lectual, garantia de transparència en la gestió i conductes ètiques, sistemes d’autoavaluació de la qualitat, innovació i millora contínua i ecologisme i respecte per al medi ambient.

Amb més de 40 anys d’història, la missió d’AMPANS segueix sent la millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual i les seves famílies, creant i gestionant centres, serveis o ajudes; sota criteris d’eficiència i eficàcia.

 

Comité organitzador del Congrés

Àurea Autet Puig

Antoni Corominas Diaz

Alba Cortina Serra

.

Josep Font Roura

Ramon Novell Alsina

Laura Plans Pujol

Gemma Prat Vigué

Pere Rueda Quitllet

Comité científic del Congrés

Àurea Autet

Pere Bonet

Antoni Corominas

Alba Cortina

Josep Font

Ramon Novell

Laura Plans

Gemma Prat

Pere Rueda

Programa del 6è Congrés Estatal sobre Alteracions de Conducta

L'objectiu del 6è Congrés Estatal sobre Alteracions de Condicta és identificar i satisfer les necessitats de salut mental i de les conductes que preocupen en les persones amb discapacitat intel·lectual d’elevada complexitat mitjançant teràpies psicològiques.

Inscriure’m

Amb el suport de

Amb la col·laboració de