• ampans@ampans.cat
  • 938 272 300

Més de 50 anys al costat de les persones amb disCapacitat intel·lectual

Bones pràctiques

ampans

AMPANS promou les bones pràctiques com a eina per aprendre i desplegar el coneixement i aplicar-lo en la millora de l'organització. Sistemàticament s'organitzen espais on s'intercanvien les bones pràctiques dels diferents centres i serveis.

Les bones pràctiques són una acció o un conjunt d'accions que, a més de satisfer les necessitats del servei o les expectatives del client, suposen una millora evident d'acord amb els criteris ètics i tècnics de l'entitat. Es distingeixen per ser accions sistemàtiques, eficaces, eficients, sostenibles, flexibles i estan pensades i realitzades per equips de professionals de l'entitat, en base a les necessitats dels diferents centres i serveis.

 

Aquestes són algunes de les Bones Pràctiques d'AMPANS:

 

ampans

 

El capità bombeta, un projecte educatiu i de valors

Amb l'objectiu de baixar el consum d'electricitat i aigua com a millora mediambiental i econòmica dins l'organització, AMPANS impulsa l'equip del capità bombeta, que supervisa els hàbits de consum dels departaments i treballadors de l'entitat. L'equip del capità bombeta està format per usuaris de l'escola, el servei ocupacional i la residència Els Comtals, que acompanyats d'un tutor, garanteixen que el personal de l'organització compleixi amb els objectius mediambientals i de consum.

 

 

 

 

ampans

 

 

Treball en colors

A l'àrea laboral de neteja es va detectar la necessitat de facilitar al personal la identificació de materials i productes amb els quals treballen, i es trien els colors com a mètode d'identificació. Com a resultat, cada espai té un color, cada producte té un color i cada centre té un color i, d'aquesta manera, s'aconsegueix la facilitat d'identificació per al personal, la millora la higiene en el treball i s'agilitza la classificació, alhora que contribueix a la seguretat i la prevenció de riscos laborals. El projecte Treball en colors va rebre el Premi Alares 2013 per la tasca realitzada a favor de la prevenció de riscos laborals destinada a persones amb discapacitat.

 

 

 

 

Aquest lloc web utilitza cookies, tan pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra Política de cookies.