• ampans@ampans.cat
  • 938 272 300

Més de 50 anys al costat de les persones amb disCapacitat intel·lectual

Fundació Ampans

POLÍTICA DE PRIVACITAT DONANTS

Qui és el responsable del tractament de les teves dades personals?
Fundació AMPANS (en endavant AMPANS) amb CIF G08444671, domicili a Ctra. Santpedor km. 4,4 08251 Santpedor i adreça de correu electrònic: ampans@ampans.cat

Qui és el Delegat de Protecció de Dades?
És el responsable que vetlla pel compliment diligent de la normativa de protecció de dades de caràcter personal, pots contactar amb el nostre Delegat de Protecció de Dades a la següent adreça postal Ctra. Manresa-Santpedor km. 4,4 08251 Santedor o a la següent adreça electrònica: delegatprotecciodades@ampans.cat

Com hem obtingut les teves dades de caràcter personal?
Les teves dades de caràcter personal les hem obtingut perquè ens les has facilitat per dur a terme una donació puntual o periòdica.

Quines son les teves dades que tractem?
Nom
Cognoms
DNI
Data de naixement
Sexe
Telèfon
Adreça postal
e-Mail
Aportació econòmica
Compte bancari

També t'informem que tractarem aquelles dades addicionals que voluntàriament ens facilitis durant les futures relacions i interaccions que mantinguis amb AMPANS, incloses les que ens aportis mitjançant una xarxa social o altres aplicacions.

Per què tractem les teves dades?
Per complir la nostra missió de millorar la qualitat de vida, d'acompanyar i donar suport a les persones amb discapacitat intel·lectual o en situació de vulnerabilitat, tractem les dades dels nostres donants amb les següents finalitats:

  • Gestionar la donació
  • Demanar donatius o increments de quota o altre tipus de participació amb campanyes que pugui promoure AMPANS
  • Enviar informació sobre les activitats d'AMPANS inclús quan la relació de donant hagi finalitzat excepte que ens manifesteu el contrari
  • Enviar certificat fiscal
  • Enviar enquestes de satisfacció
  • Participar en esdeveniments organitzats per AMPANS

Durant quan temps conservarem les teves dades personals?
Conservarem les teves dades personals mentre es mantingui el vincle de donant o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals. En el cas que et donis de baixa com a donant mantindrem les teves dades per seguir-te enviant informació excepte que no ens comuniquis el contrari.

Per quin motiu podem tractar les teves dades personals?
El tractament de les teves dades personals per mantenir la teva relació amb AMPANS com a donant està legitimat per ser necessari per donar compliment a les obligacions contractuals derivades d'aquesta relació. El tractament de les teves dades personals per l'enviament d'informació promocionals sobre activitats, campanyes o iniciatives d'AMPANS similars a les que ja has participat està legitimat perquè ens dones el teu consentiment amb l'acceptació d'aquesta política.

Quan i per quin motiu podem facilitar les vostres dades a tercers?
Les teves dades podran ser cedides als destinataris que s'indica a continuació pels motius que s'expliquen a continuació:

  • Administracions públiques: compliment obligacions legals
  • Proveïdors que requereixin accedir a les dades per prestar els serveis que AMPANS els hi hagi contractat i amb els que AMPANS té signats contractes de confidencialitat i de tractament de dades personals necessaris i exigits per la normativa per protegir la teva privacitat.
  • Empreses del grup AMPANS que per organitzar-se d'una manera més òptima s'hagin centralitzat processos administratius en alguna d'elles.

Quins son els teus drets?
Pots exercir els teus drets d'accés, rectificació, supressió i portabilitat, limitació i/o oposició al tractament, a través de les adreces postals i electròniques indicades. Així mateix si consideres que el tractament de les teves dades personals vulnera la normativa o els teus drets de privacitat pots presentar una reclamació a l'adreça delegatprotecciodades@ampans.cat o a l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.agpd.es).

 

Aquest lloc web utilitza cookies, tan pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra Política de cookies.