Urpina acull una trobada de Team Building de 130 directius de CaixaBank Payments & Consumers i fan una plantació d’arbres autòctons i plantes aromàtiques

 

La finca Urpina d’AMPANS, a Sant Salvador de Guardiola, ha acollit aquesta setmana una trobada de Team Building de CaixaBank Payments & Consumers, amb la participació de més de 130 directius arribats de tota la península ibèrica. Una de les activitats programades va ser una activitat medi ambiental de plantació d’arbres i plantes aromàtiques que van dur a terme organitzats en diversos equips i amb la participació de professionals i persones usuàries de la fundació que acompanya persones amb discapacitat intel·lectual.

 

La Jornada va començar a les 10 del matí amb la benvinguda del Director d’Acció Social de CaixaBank, Raúl Marqueta, i del director general de la fundació AMPANS, Toni Espinal.

 

El restaurant Canonge va ser l’encarregat de servir el càtering als 135 comensals, en una jornada que va culminar amb una acció medi ambiental amb la plantació d’alzines, oliveres, a més d’espígol i altres plantes aromàtiques en diverses zones de la finca.