U d’Urpina i Dues Mans, guardonats als premis Vinari en la categoria de negres amb criança

 

 

U d’Urpina 2019 i Dues Mans 2018, dos vins negres amb criança que neixen de les nostres vinyes de la finca Urpina, han estat guardonats en la categoria de plata en la Xa edició dels premis Vinari.

Els guardons es van lliurar dissabte en una gal·la retransmesa pel Canal 33 des del Teatre Casal de Vilafranca del Penedès.

U d’Urpina, cent per cent Cabernet Sauvignon, és ecològic, collit de forma manual a les vinyes Urpina. Té una producció anual exclusiva de poc més d’un miler d’ampolles, totes numerades.

Dues Mans és una aposta per la recuperació i posta en valor de les varietats autòctones de la DO Pla de Bages com la Mandó. Collida de forma manual, la mandó és una varietat recuperada de la comarca del Bages.

Els Premis Vinari dels vins catalans, organitzats per Vadevi, tenen com a objectiu donar a conèixer la qualitat dels vins que s’elaboren al nostre país,  amb un jurat format per tastadors de prestigi, que tasten i valoren els vins.

La finca Urpina, a Sant Salvador de Guardiola, és fruit de la donació d’una família rural amb dos fills amb discapacitat intel·lectual, cedida el 2006 a la nostra entitat,  amb el compromís que cuidéssim de la família i de la terra,  i oferíssim noves oportunitats a d’altres persones amb discapacitat intel·lectual.