El Programa MAIS visita el Parc Ambiental del Consorci del Bages

 

El grup de participants del programa MAIS 2022-2023 ha visitat el Parc Ambiental de Bufalvent, gestionat pel Consorci del Bages per la gestió de residus, com a part del projecte formatiu. La tècnica del parc ens ha acompanyat en la visita, i ha compartit i explicat el procés de tractament de residus, passant per la planta de compostatge, el dipòsit controlat de residus o les plantes de transferència de vidre i envasos, entre d’altres. Durant la visita al Parc, hem pogut veure on es destinen i com es tracten alguns dels residus que generem i hem après com ens podem relacionar amb l’entorn d’una manera més sostenible.

Com ja és habitual en aquestes visites, el grup també ha pogut gaudir d’una demostració de falconeria.

El Programa Mesures Actives d’Inserció (MAIS), es dirigeix a persones destinatàries de la renda garantida de ciutadania. En aquest programa es duen a terme accions concretes amb l’objectiu d’incrementar el grau d’ocupabilitat i la inserció en persones perceptores de la RGC.

Es tracta d’un projecte subvencionat pel Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya, i és objecte de cofinançament per part de la Unió Europea.