La plantilla del BAXI Manresa ha visitat els nens i nenes que viuen a les llars


La plantilla del BAXI Manresa ha visitat durant aquestes festes als nens i nenes que resideixen a les llars d’infants i adolescents d’AMPANS. La visita s’ha rebut al pati exterior de la llar d’El Turó, a Pineda de Bages, on s’ha aprofitat un matí de sol i molt bona temperatura per rebre als jugadors, que han portat pilotes i peluixos pels més petits d’AMPANS.

Després de dos anys sense poder fer la visita solidària, part de la plantilla del BAXI Manresa (Adam Waczynski, Juampi Vaulet, Dani Garcia, Jerrick Harding, Matthias Tass, Tunde Olumuyiwa, Musa Sugnia i Marcis Steinbergs)  i part del cos tècnic i directiu han fet una sorpresa nadalenca als nens i nenes d’AMPANS, així com als pacients ingressats a la planta de Pediatria i de Neonatologia de l’Hospital Sant Joan de Déu de Manresa.

AMPANS ha agraït la implicació de l’equip de bàsquet de la ciutat per portar l’esperit nadalenc i la il·lusió entre els més petits d’AMPANS. Els jugadors del BAXI Manresa han jugat a encistellar la pilota amb els joves usuaris del centre i els han dut peluixos.