• ampans@ampans.cat
  • 938 272 300

Més de 50 anys al costat de les persones amb disCapacitat intel·lectual

Servei de transport

transport-furgo

AMPANS ofereix un servei de transport organitzat (no adaptat) per a poder desplaçar-se des de la llar o domicili de la persona fins als diferents centres  diürns d’AMPANS: centres ocupacionals, escola Jeroni de Moragas, CET...

El servei funciona de dilluns a divendres segons el calendari dels diferents centres. El transport està subvencionat pels alumnes que assisteixen a l’escola Jeroni de Moragas. Per les persones d'altres serveis (adults) té una quota mensual que es factura a través del banc. El servei disposa d’un acompanyant/monitor. Per accedir a aquest servei, cal fer una sol·licitud prèvia a cada centre.

Hi ha una ruta establerta pels municipis de Manresa, Sant Fruitós de Bages, Navarcles, Torruella de baix, Artés, Sallent, Balsareny, Navàs, Sant Joan de Vilatorrada, Sant Marti de Torruella, Callús, i Súria.

En el cas de requerir un servei de transport adaptat per problemes de mobilitat, el treballador/a social del centre pot informar dels passos per sol·licitar-ho.

 

Aquest lloc web utilitza cookies, tan pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra Política de cookies.