• ampans@ampans.cat
  • 938 272 300

Més de 50 anys al costat de les persones amb discapacitat intel·lectual

Serveis a les famílies

ampans

Grups d'ajuda mútua

Es tracta de petits grups formats per pares per a donar suport tant en la vessant personal com emocional (suport psicològic) a les famílies de les persones amb discapacitat. Per mitjà d’aquests grups es canalitzen experiències similars en l’atenció a les persones (fills), serveixen també per reduir l’aïllament social i per generar un fort sentiment de pertinença i solidaritat.

Servei d'acollida

Les necessitats actuals de les famílies ha suposat la creació d’un nou servei que permet facilitar la conciliació laborals dels pares i mares de les persones amb discapacitat oferint un servei d’acollida al matí als centre de Comabella.

Respirs

Els serveis de respir d’AMPANS estan adreçats a les famílies de persones amb discapacitat intel·lectual que, per raons de necessitat o descans, requereixen d'una acollida temporal del seu fill o filla. Els serveis de respir tenen tres modalitats segons les característiques de la persona atesa i de la demanada del servei.

Modalitats de respirs:

- Programa de respir de llars-residències
- Programa de respir a la Residència Julio Payas
- Programa de respir en famílies (SERFA)

*Per sol·licitar places de respir poseu-vos en contacte amb el vostre centre/servei

Personal de suport i acompanyament 

Oferim a les famílies de les persones amb discapacitat intel·lectual la possibilitat de disposar de temps de descans, oci i professional contribuint a la millora de la qualitat de vida familiar i social, mitjançant el serveis especialitzat de suport puntual. Més informació aquí

*Servei amb la col·laboració de Dincat 

Escola d'estiu

Activitats realitzades dins el període de vacances escolars per facilitar la conciliació familiar. Oferim diferents tipus d'activitats pels alumnes de l'escola durant el mes de juliol. Per més informació, adreceu-vos al vostre centre/servei. 

Servei de transport

Servei de transport no adaptat per a persones ateses als serveis d'Atenció diürna, escolars o CET. Oferim un mitjà de transport per a poder desplaçar-se des de la llar o domicili de la persona, fins als diferents centres que AMPANS té a Santa Maria de Comabella.

Proposta vacances de Setmana Santa 2018 Federació Acell 

Proposta de vacances per la setmana santa 2018, adjuntem la proposta de viatges i tota la informació necessària, aquí

 

CONTACTA'NS
 
  • Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

 

Aquest lloc web utilitza cookies, tan pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra Política de privacitat.