• ampans@ampans.cat
  • 938 272 300

Més de 50 anys al costat de les persones amb disCapacitat intel·lectual

CENTRE ESPECIAL DE TREBALL

discapacidad intelectual

Creem oportunitats d'inserció laboral i un treball digne per a les persones amb discapacitat intel·lectual, física, sensorial, o malaltia mental. Si vols contactar amb nosaltres, escriu-nos a ampans@ampans.cat o truca'ns al 93 827 23 00 i demana pel Servei d'Inserció d'AMPANS.

Vols treballar amb nosaltres?

AMPANS crea el 1969 el Centre Especial de Treball (CET) per generar oportunitats d'ocupació per a persones amb discapacitat, a través d'un treball productiu i adaptat. La seva finalitat és la creació de llocs de treball estables, orientats a la integració de les persones amb discapacitat.

Un equip multidisciplinari porta a terme tasques de suport personalitzades dirigides a tots els treballadors i treballadores que van des de la formació en hàbits i habilitats laborals fins a la millora del nivell d'autonomia personal i social. Oferim:

> Suport a l'adaptació al lloc de treball
> Formació permanent relacionada amb el lloc de treball
> Formació en diferents àmbits
> Suport psicològic i social
> Suport a les famílies

Les seccions del Centre Especial de Treball són:

Activitats laborals:

> Serveis a la Indústria
> Neteja i Bugaderia
> Recollida selectiva i Deixalleries
> Serveis de Consergeria
> Auxiliars Administratius
> Organització d'esdeveniments

Establiments comercials:

> Garden
> Canonge Restaurant
> Supermercat Caprabo
> Quiosc

Elaboradors:

> Formatges Muntanyola
> Vins Urpina

Vols que t'ajudem a trobar una feina a les empreses de la comarca?

Donem suport a la persona en recerca de feina a les empreses de la comarca. Fem formació ocupacional i accions individualitzades perquè la persona desenvolupi les capacitats laborals que li permetran exercir un treball digne, competitiu i de qualitat, i mantenir el lloc de treball. Acompanyem a la persona en tot el procés d'incorporació, adaptació i consolidació del lloc de treball a l'empresa contractant, i donem suport a l'empresa en tot el porcés d'acollida i adaptació.

 Amb el suport de:

discapacidad intelectual   discapacidad intelectual    discapacidad intelectual 

Aquest lloc web utilitza cookies, tan pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra Política de cookies.