• ampans@ampans.cat
  • 938 272 300

Més de 50 anys al costat de les persones amb discapacitat intel·lectual

Acolliment residencial

ampans

Suport a l’autonomia a la pròpia llar

Servei de suport en l’àmbit domiciliari que té per objectiu que les persones tinguin accés a models de vida independents i el màxim normalitzats possible. Ofereix suports puntuals a les persones amb discapacitat intel·lectual perquè puguin resoldre aquells aspectes de la seva vida davant dels quals presenta dificultats i requereix d’una ajuda externa. El servei està format per un equip multidisciplinari que planifica conjuntament amb la persona amb discapacitat uns objectius d’actuació per poder-se desenvolupar plenament en la vida diària.

Llars - residència

Zamenhof · Balconada · Sant Joan · Florinda · Mión · La Colònia · Urpina
Acolliment residencial per a persones adultes. Proporciona una llar amb el suport tècnic i personal necessari perquè les persones, joves i adultes, amb necessitats de suport intermitent, limitat o extens, es puguin desenvolupar amb la màxima normalitat i qualitat de vida.

Residències d’infants i adolescents

Armengou · La Caseta · El Turó
Servei residencial que acull a nens i nenes i adolescents amb necessitats de suport limitat o extens, que per causes socio familiars no poden seguir vivint a la seva llar d’origen. L’objectiu del servei és garantir-los la màxima qualitat de vida i ajudar-los a créixer amb les mateixes oportunitats que la resta de la societat.

Residència PER A PERSONES ADULTES AMB NECESSITATS DE SUPORT EXTENS I GENERALITZAT

Residència Julio Payàs
Equipament públic gestionat per AMPANS que acull a persones amb discapacitat intel·lectual, que pel seu elevat grau de dependència requereixen d’un suport continuat i generalitzat. El centre elabora un programa personal i social (mèdic, sanitari, psicològic, i rehabilitador) destinat a cobrir totes les necessitats de la persona amb discapacitat.

Residència trastorns de la conducta

Residència Els Comtals
Ofereix acolliment residencial especialitzat per a persones que presenten trastorns de la conducta i que requereixen programes d’atenció rehabilitadora per la seva integració i normalització comunitària.

 

ON SOM?
 

 

Aquest lloc web utilitza cookies, tan pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra Política de cookies.